Цветанов поднесе венец пред Пирамидата на Независимостта (снимки)

  • 22 септември 2018 12:24

  • 1850
  • 0
Цветанов поднесе венец пред Пирамидата на Независимостта (снимки)
© Фейсбук

На крепостта Царевец с военен ритуал тържествено бе издигнат националният трибагреник по случай 110 години от обявяването на Независимостта.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Днес той взима участие в тържествените чествания по повод 110 години от обявяването на Незавсимостта на България във Велико Търново. Ето какво още написа Цветанов:

"На церемонията с мен бяха кметът на Велико Търново Даниел Панов, зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, депутатите от ГЕРБ-Велико Търново Станислава Стоянова и Клавдия Ганчева и областният управител на Велико Търново проф. Любомира Попова. По време на събитието бе прочетен поздравителен адрес от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, по чийто патронаж се провеждат днешните чествания. Деца от училищата във Велико Търново пуснаха във въздуха балони с цветовете на българското знаме - бяло, зелено и червено.

От името на Парламентарната група на ГЕРБ поднесох венец пред Пирамидата на Независимостта. Заедно с жителите и гостите на старопрестолно Търново сведохме глави пред паметта и делото на нашите доблестни предшественици, обединили се около каузата за защита на българския интерес пред света".

 

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1850 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини