Цветанов положи цветя пред гроба на великия български цар Калоян (снимки)

  • 22 септември 2018 10:46

  • 2748
  • 2
Цветанов положи цветя пред гроба на великия български цар Калоян (снимки)
© Фейсбук

В днешния тържествен ден в двора на църквата „Св. 40 мъченици“ във Велико Търново отново бе прочетен един от най-значимите документи в историята на българската държавност - манифестът, с който преди 110 години цар Фердинанд обявява Независимостта.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той участва в честванията във Велико Търново по повод 110 години от обявяването на Независимостта на България. Ето какво още написа Цветанов:

"Пред храма бяха осветени бойното знаме на НВУ „Васил Левски”, реплики на славни бойни знамена от миналото и знамената на институции, учебни заведения и неправителствени организации. С кмета на Велико Търново Даниел Панов, зам.-председателя на Народното събрание Емил Христов, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, депутатите от ГЕРБ-Велико Търново Станислава Стоянова и Клавдия Ганчева, областния управител на Велико Търново проф. Любомира Попова почетохме и паметта на великия български цар Калоян, като положихме цветя на неговия гроб, който се намира в двора на църквата".

 

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2748 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гербав комунист

2018.09.22 | 12:02

1
До кога ще ни занимавате с това противно създание- кога се е почесал, как е пръднал, къде се е насрал ...?

2018.09.22 | 12:14

2
за вас няма празник днес а БСП_Т.Е.Р.О.Р.И.С.Т.И предатели и крадци за вас празникът е може би на 9 или по точно когато убивате с А.Т.Е.Н.Т.А.Т.И християни в храмове и им забранявате да ходят в храмовете и много други дати унижавали България.
БСП КрадциМаниполатори иде ви края

ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ КРАТКО И ЯСНО ,А ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ КУФАРИ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ ДА БЪДАТ СЪБРАНИ ДАЛИ ЩЕ БЪДАТ ПОД ФОРМА НА ЗАВОДИ ИЛИ АПТЕКИ ИЛИ НЕЛЕГАЛНИ ФАБРИКИ ВСИЧКО ОТНЕТО ОТ БСП ЩЕ БЪДЕ ВЪРНАТО НА НАРОДА

Добави коментар

Водещи новини