Цветан Цветанов се срещна с политици и депутати от ХДС (снимки)

  • 20 септември 2018 15:24

  • 1179
  • 1
Цветан Цветанов се срещна с политици и депутати от ХДС (снимки)
© Фейсбук

Имах удоволствието днес в Народното събрание да се срещна с политици и депутати от ХДС от провинция Саксония-Анхалт. Това съобщи във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Немската делегация в състав Детлеф Гюрт, Карстен Борхер, Йенс Колзе, Крис Шуленбург и Йенс Дидрихс посети България по покана на Фондация "Конрад Аденауер" – България. Пред тях изтъкнах, че самият факт, че тази седмица за втори път имам възможността да посрещна в България наши германски партньори, е много силен знак за все по-интензивното ни сътрудничество. Подчертах, че съм радостен да бъда домакин в българския парламент на представители на ХДС, с които винаги сме имали особено топли отношения. По време на нашия разговор изразих мнение, че Германия има ключова роля в развитието на европейския проект. Гостите от Германия имаха възможността да гледат на живо част от дебатите в пленарна зала, предхождащи гласуването на трите министерски оставки и избирането на новите министри, като по време на своето изказване ги приветствах от парламентарната трибуна. Представителите на ХДС от провинция Саксония-Анхалт изразиха своята огромна благодарност за възможността да наблюдават динамичния дебат в пленарна зала и по-късно взимането на толкова важни решения като избора на новите министри", пише Цветанов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1179 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.09.20 | 20:14

1
ДА ИМ РАЗКАЖЕ КАК БЕШЕ ОСИНОВЕН ОТ БАБА СИ И ДЕДО СИ -АКТИВНИТЕ БОРЦИ ЗА ДА ГО ПРИЕМАТ В НСА БЕЗ ИЗПИТ.И ТО СПЕЦИАЛНОСТ ЛЕКА АТЛЕТИКА.ПРЕБОЯДИСАНА НОМЕНКЛАТУРА.

Добави коментар

Водещи новини