Цветанов присъства на празнична Света литургия в църквата „Свети 40 мъченици“ във Велико Търново (снимки)

  • 22 септември 2018 08:42

  • 70197
  • 2
Цветанов присъства на празнична Света литургия в църквата „Свети 40 мъченици“ във Велико Търново (снимки)
© ПП ГЕРБ

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пристигна рано сутринта във Велико Търново, където е центърът на националните чествания по повод 110-ата годишнина от обявяването на българската Независимост.

 

Заедно с кмета на Велико Търново Даниел Панов, зам.-председателя на Народното събрание Емил Христов, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, депутатите от ГЕРБ-Велико Търново Станислава Стоянова и Клавдия Ганчева, областния управител на Велико Търново проф. Любомира Попова, представители на местната власт и много граждани, Цветанов присъства на празничната Света литургия, която по традиция започна в 7.30 ч. в църквата „Свети 40 мъченици“.

 

„Винаги съм изключително развълнуван да бъда във Велико Търново в Деня на българската Независимост. Днес старата ни столица отново е център на националните чествания, център е на нашата гордост и признателност. Навършват се 110 години от онези изключителни събития по провъзгласяването на Независимостта, развили се именно тук, в старопрестолния Търновград. Честит празник на всички българи!“, сподели Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
70197 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.09.22 | 10:26

2
Цецко тъка и тъка си на Царевец оди виж какво прави Илия Павлов
Когато в една държава престъпник, който с физическ

2018.09.22 | 10:04

1
отстраняване на свидетели доказва своята невиност пред съда, като Ц.Цветанов, е председател на управляващата парламентарна група на ГЕРБ в народното събрание, такава държава и народ, вървят към своята гибел!

Добави коментар

Водещи новини