"Воля" подкрепя оставките на министрите

  • 20 септември 2018 11:38

  • 1076
  • 0
"Воля" подкрепя оставките на министрите
© Novini.bg (архив)

Позицията на "Воля" винаги е в интерес на българските граждани, ние подкрепяме достойната за уважение позиция на министрите, които са подали оставка, независимо че не носят пряка отговорност, посочи в пленарна зала председателят на партия "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 по време на дебатите по промените в състава на Министерския съвет.

Марешки уточни, че от партията няма да подкрепят "на килограм", а само достойните дела. Той допълни, че не подкрепят действията на министъра на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Лидерът на "Воля" заяви, че в пленарна зала не е имало дебат по същество. Той попита дали като извод от целия дебат да си прави извод, че се подготвя коалиция между БСП, ДПС и ВМРО. Ние няма как да подкрепим такава коалиция, коментира той.

В отговор Юлиан Ангелов от Обединените патриоти заяви, че не може да разбере какво точно прави партия "Воля" в парламента, управляващи ли са или опозиция.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1076 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини