Рунд пореден от скандалите между ГЕРБ и БСП

  • 20 септември 2018 08:39

  • 2787
  • 7
Рунд пореден от скандалите между ГЕРБ и БСП
©

Не искам да опростявам нещата. Президентът ясно заяви от самото начало, че иска да се спазва закона. Лошото е, че ГЕРБ не чуват тези неща. При Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е нормално нещата да се случват по телефона. Искрено се надявам, че не имало обаждане по телефона и призив: Абе, Руменчо, я подпиши едно указче.

Това каза пред камерите на БТВ депутатът от БСП Таско Ерменков. Заедно с него гост беше и народният представител от ГЕРБ Мануил Манев. Двамата коментираха предстоящите гласувания на оставките и назначенията на новите министри. "Няма такъв закон, който да изисква съгласувателно писмо. На колегата това също му е ясно. Никъде няма разписани такива мерки и правила. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в случая не е виновен. Подведоха го съветниците му. Това е причината да не гласуваме оставките. Показахме морал и етика. Искахме да защитим достойнството на институциите", отговори Манев.

Веднага след това разговорът премина в горещ спор, като двамата депутати не спряха да се надвикват и да говорят един през друг. "Аз ви изслушах, а вие сега не ме оставяте да говоря", оплака се Ерменков. "Не говоря. Слушам ви", отговори Манев. "Това ако не е говорене, представям си какво ще стане, ако заговорите", отвърна червеният депутат. Манев и Ерменков не спряха да се обвиняват в създаването на фалшиви новини и лъжи, социалистът бе убеден, че правителството трябва да си "ходи и тези нови назначения, няма да променят с нищо вредната политика на управляващите". От своя страна Манев защити новите министри и обяви, че "това са предложения на министър-председателя, който е легитимно избран и има пълното право да избира своите министри. Те ще се справят със своите задачи и задължения", убеден бе депутатът от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2787 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
бреиииии

2018.09.20 | 09:52

7
голям черен глад ги тресе червените миндили,искат власт която не могат да спечелят на редовни избори,така са свикнали катилите,всичко наготово!!!

2018.09.20 | 09:07

1
Не може да се очаква, че Партията на народа ще седне на една софра с престъпната групировка на Тиквите от СДС.
Vuzmezdie

2018.09.20 | 09:50

6
Не се знае Анонимчика написал софра, дали думата не му е родна по етнос! Какъв патриот да бъде като брани онази фалшива "Партия на Народа", която бидейки на власт под диктовката на Сталин отдели България от Македония! Да, да говоря за Георги Димитров и насилственото признаване на македонци от БКП!
пурко

2018.09.20 | 09:39

4
Първо софра е турска дума а народа съвсеме не е турски.Използвайте български думи бе патриоти набедени.И що за "Партия на народа" може да е партия която през цялата си история от създаването си до ден днешен изповядва единствено омраза и насилие към същия този народ. Налагането на "социализЪма",създаването на "новия човек и морал", предателството към българщината и измислянето на македонски език и азбука,отказа от независимост и подлагането на СССР с предложението за 16та република....Отказа от "социализЪма" и преминаването към "капитализЪма"без капка съжаление за избитите от тях...Фалитите на държавата,ограбването на банките и народа,мутрите и мафията...има ли зло в България което да не е породено от тази "партия на народа"?????..........
Vuzmezdie

2018.09.20 | 09:45

5
Тактиката на комунистите от години е една и съща - когато се появят пред народа/независимо дали пред телевизии, радиа, парламент предаван пряко от телевизия/, то винаги се правят на нахални, говорят на висок глас, служейки си с лъжи / ти кажи че има сестра, пък опонента да отговаря дали е к---ва/! Само, че когато някой в ефир им се опре и то с факти, комунистите изпадат в конфузно състояние. Това народа го оценява и отдавна е разбрал фалша у БКП!!!

2018.09.20 | 09:29

3
Комунягите пак "четат евангелието като дявола",тоест както им е изгодно.За тях не важат аргументи,истина ,факти,важното е така да ги изопачат все едно те са последни защитници на правдата...Казвам правдата а не истината защото до такава степен са се вживяли в ролята на пета колона на Москва ,че това ги определя по-точно.

2018.09.20 | 09:25

2
рунд пореден...и така си минаха 29 години в плямпане и крадене на другарите от бкп (без значение кое разклонение...синьо, червено, жълто, уж-патриотично...) всичко е кремъл...

Добави коментар

Водещи новини