Волен Сидеров: Искаме, не искаме, трябва да продължаваме (видео)

  • 20 септември 2018 11:16

  • 2470
  • 4
Волен Сидеров: Искаме, не искаме, трябва да продължаваме (видео)
© parliament.bg

Не чухме идеи по време на днешните дебати. Това каза от парламентарната трибуна председателят на ПГ на Обединените патриоти Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Обновяването на един кабинет е нещо абсолютно нормално и демократично. Г-н Цонев каза, че правителството трябва да си ходи – и с него бих се съгласил, но почетният председател на ДПС каза, че няма алтернатива на сегашното управление. Аз му вярвам, той е опитен политик. От страна на БСП – издигнатият от тях президент също наскоро каза, че няма алтернатива на управлението и предпоставки за предсрочни избори. Той не е толкова опитен политик, но му вярвам. Социологията също каза, че няма алтернатива на управлението и предпоставки за предсрочни избори. Така че иска ни се, не ни се иска, трябва да продължаваме и продължаваме, като сменяме трима министри, заяви Сидеров.

Смяната на трима министри е нещо съвсем логично. В нашата група имаше различия, което е нормално. Но като цяло групата ни ще подкрепи новите имена на министри – те са посочени от премиера, който има право да направи това. Не знам дали някой друг от тази зала е имал улични сблъсъци с Младен Маринов, но аз съм имал и мога да кажа, че си вършеше работата. Имената на останалите двама министри също бяха обсъдени на коалиционния съвет, посочи председателят на ПГ на Обединените патриоти.

Той коментира и казуса с позицията в подкрепа на Унгария, която Обединените патриоти настояват да бъде приета от правителството. С колеги от "Атака" и "Воля" внесохме в парламента решение, което да задължи премиера да вземе позиция за подкрепа на Унгария. Вчера не е имало решение на Министерски съвет, имало е обсъждане, след което моите колеги слязоха и обявиха своята позиция. Аз съм говорил с премиера, той има готовност да застане на позицията на националната идентичност и на традиционните ценности. Трябва да насочим погледа си натам, защото преструктурирането на Европа предстои. Трябва да следим това преструктуриране, защото в противен случай рискуваме да останем в кухненските си проблеми и да не видим цялото. Трябва да подкрепим Унгария – тази братска държава показа, че суверенитетът не е празно понятие, заяви още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2470 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Д.Кънев

2018.09.21 | 03:40

4
Да Волен продължавате лизането на задните части на Боко.Продължавате с подлизурството.Продължавате с предателството.Нали така се получават парички.

2018.09.20 | 11:50

3
Браво Волене дръж кормилото здраво ВДИГАИ ЗАПЛАТИТЕ мачкаи и спираи мафията на дпс/бсп
Милена

2018.09.20 | 11:42

2
По принцип си прав,но Нанков не трябваше да си ходи ,а този Желязков също не се харесва
Протест

2018.09.20 | 11:35

1
Така е, има още за крадене

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини