Марешки: Отиваме при хората да вършим работа, а не като БСП да си говорим с тях

  • 19 септември 2018 08:00

  • 7419
  • 0
Марешки: Отиваме при хората да вършим работа, а не като БСП да си говорим с тях
© БНТ

Доказал съм се в живота преди да вляза в Парламента.Но туй се ценят се хората, които крадат. Това заяви председателят на партия "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 в сутрешния блок на БНТ.

"Мигрантите трябва да се пратят към Щатите, там има големи площи, да си ги гледат. Оставаме най-бедната държава в Европа, за това и мигрантите не остават при нас, което може би е за щастие", каза още той.

"Зависими са евродепутатите, за това имат и различно мнение. Считаме с Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, че това е правилно решение - да не се наказва Унгария. Чиновници от Брюксел наказаха Орбан. Хора от ГЕРБ също ми подсказаха, че искат да застанат на страната на Орбан, но там следват партийния процес", допълни Мрешки.

"Отиваме при хората да вършим работа, а не като БСП да си говорим с тях", коментира лидерът на Воля.

"Защо Каракачанов не подаде оставка, като достойното поведение на министрите на ГЕРБ. Там има пряка отговорност, а не като в катастрофата край Своге", попита Марешки.

"Ако ни няма нас от воля няма да чуете различна гледна точка. Подкрепям новите номинирани министри", разкри той.

"Сред народа вече се говори, че ден година храни и може президентът да не подписва освобождаването на Младен Маринов, защото се се е наговорил с някой министър", завърши Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
7419 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини