Марешки: Има две Българии с огромна пропаст между тях (видео)

  • 04 септември 2018 14:00

  • 2173
  • 4
Марешки: Има две Българии с огромна пропаст между тях (видео)
©

Има две Българии, създадени от некадърността и корупцията, с огромна пропаст между тях. Едната се е барикадирала зад стените на държавните институции. А от другата страна са хората, които едва свързват двата края. Ако имате съвест и очи, сигурно ги виждате.

Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на партия Воля Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

„Като ви слушам може би трябва да ви поздравя за началото на пленарната сесия, но и за началото на новата предизборна кампания“, обясни Марешки.

По думите му изявленията на народните представители не са искрени.

„Изведнъж се загрижиха за народа и отвориха торбите с лъжливи обещания. Дела трябват, колеги, не думи“, категоричен бе лидерът на Воля.

Според него вече е станало ясно кой кой е в българската политика.

„Воля ще продължи да бъде различната парламентарна група. Призоваваме към повече прагматизъм. В целия този шум остава забравен най-важният - българският гражданин“, смята още той.

Политикът допълни, че най-често хората казват за политиците – „на тях не им пука за нас“. Марешки обясни, че за Воля на първо място са българските граждани.

„Нито един парламентарен ден няма стойност, ако не сме направили нещо, за да подобрим живота на хората“, обясни лидерът на партията.

Той се закани, че Воля няма да се умори да сваля маските на лицемерните политици.

„За депутатите от Воля да си народен представител значи да служиш на хората. Всяко търпение си има граници“, заяви той.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
2173 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ая

2018.09.04 | 17:37

4
Само дето ти, Марешки, леко изостави варненци и сега имаме скъпо гориво и скъпи лекарства. Идват избори, нали!
Бай Пешо

2018.09.04 | 14:33

3
Прочее, само да спомена... освен онези, които рипат с нашата благословия от 30 години по трибуните, освен и онези, които не знам защо наричат "комунисти", има и истински комунисти в България... Все още!

Бай Пешо

2018.09.04 | 14:29

2
Демек - ние богатите срещу вас бедните!?

2018.09.04 | 14:17

1
А ти какво направи , като дела демагог скапан! Лапай докато можеш до края на мандата защото всички Путкориоти на следващи избори сте аут.

Добави коментар

Водещи новини