Цвета Караянчева се срещна с депутата от германския Бундестаг Николас Льобел

  • 18 септември 2018 12:51

  • 1430
  • 1
Цвета Караянчева се срещна с депутата от германския Бундестаг Николас Льобел
© НС

Дошло е времето да убедим Европа, че България е изпълнила критериите за членство и може да стане част от Шенген, заяви главният докладчик на ХДС/ХСС за Румъния и България и член на Комисията по външни работи на германския Бундестаг Николас Льобел на среща с председателя на Народното събрание Цвета Карянчева, съобщиха от пресцентъра на НС.

Гостът е на работно посещение в България и имаше разговори с представители на различни институции. Изключително съм впечатлен от стабилността на България – финансова, икономическа, политическа и вярвам, че тази стабилност допринася значително за нейното развитие, подчерта Николас Льобел. Той заяви, че Европейският съюз има нужда от стабилна България и затова страната трябва да бъде подкрепена в желанието й да стане член на Шенгенското пространство.

Председателят на българския парламент подчерта, че страната ни е изпълнила всички критерии за членство в Шенген и добави, че усилено продължава да се работи в сферите на борбата с корупцията и с контрабандата, както и за продължаване на реформа в съдебната система. Корупцията е бич на съвременното общество, който не е само български, посочи Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Българското председателство на Съвета на ЕС беше изключително успешно, с него България показа, че е равностоен партньор в нашето европейско семейство, подчерта Николас Льобел. Председателят на Народното събрание изрази благодарност към немските парламентаристи, които активно и ангажирано са участвали във всички форуми, организирани в рамките на Парламентарното измерение на Българското председателство. Това е поредното доказателство за доброто сътрудничество и активния диалог между германския Бундестаг и Народното събрание, посочи Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1430 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ПОЖАРНИКАРА "БУДА"-ла

2018.09.18 | 15:00

1
АБЕ СТИГА СТЕ ГО ПОКАЗВАЛИ ТОО ГЕРМАНСКИ ЧИКИДЖИЯ БЕ...... И ТОЙ КАТО МИЛИЦИОНЕРА ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв Е НАБУТАН ОТ ТЪПОТО СТАДО ИЗБИРАТЕЛИ В ПАРЛАМЕНТА...... КОЛКО АКЪЛ ИМА, ЧЕ И ДА РАЗДАВА...... И КАКВО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ В БГ-то, КАТО СЕ СРЕЩНЕ С ПЕКИНСКАТА ПАТКА.....

Добави коментар

Водещи новини