Цвета Караянчева: Оставките на тримата министри ще се гласуват утре

  • 12 септември 2018 09:25

  • 743
  • 1
Цвета Караянчева: Оставките на тримата министри ще се гласуват утре
© parliament.bg

Утре като втора точка в дневния ред ще присъства гласуването на оставките на тримата министри. Това каза председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в отговор на призива на БСП в дневния ред да се включи гласуването на оставките на Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е, Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 и Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета.

Все още нямаме внесен акт от Министерски съвет за гласуване на оставките. Ако го бях включила предварително щяхте да питате защо го включвам без да има нищо внесено, обърна се Караянчева към депутатите от БСП.

Данаил Кирилов от ГЕРБ обясни, че искането на Стойнев точката да бъде включена, преди да е постъпил акт от Министерския съвет, е недопустимо. Ако той искаше да попита кога от БСП да останат 20 души в залата, очевидно е, че като види дневния ред, могат да останат 20 души и другите да отиват да общуват с хората, все пак за първи път ще им бъде, коментира още Кирилов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
743 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.09.12 | 09:37

1
РАЗВАЛИХТЕ ИМ СПА ПРУЦЕДУРИТЕ А ТЕ ТАКА СЕ ОТНЕСЛИ ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО СЕ ГЛАСУВА И ДОШЛИ НА РАБОТА.

Добави коментар

Водещи новини