Цвета Караянчева поздрави учителите и учениците по случай новата учебна година

  • 17 септември 2018 10:11

  • 1070
  • 0
 Цвета Караянчева поздрави учителите и учениците по случай новата учебна година
© Булфото (архив)

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на поздрави учителите и учениците по случай новата учебна година.

Днес е вълнуващ и празничен ден за всички нас. Той дава началото на нова учебна година, изпълнена с много усилия и упорит труд, но и със стремеж към знание, с успехи и нови постижения, отбелязва Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в поздравлението си към учителите и учениците, информира пресцентърът на НС.

"Пъстрите букети, които учителите получават днес, са израз на любов и благодарност за ежедневната им грижа за нашите деца, за усилията да ги възпитават и образоват. Отговорността на преподавателите е огромна, защото на тях разчитаме да подготвят децата за живота, да ги превърнат в личности и достойни граждани. Затова от сърце им желая да се радват на най-ценната награда - достиженията и признателността на своите ученици!", добавя тя. 

Скъпи млади хора, черпете с пълни шепи от опита и знанията на вашите учители и родители и в същото време, използвайте предимствата, които ви дава съвременният високотехнологичен свят.

Смело и дръзко мечтайте, поставяйте си високи цели и ги постигайте с талант и настойчивост, отбелязва председателят на парламента в поздравлението си към учениците. 
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1070 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини