Караянчева: Нямам проблем с комуникациите и с президента, и с премиера (видео)

  • 13 септември 2018 12:10

  • 1124
  • 2
Караянчева: Нямам проблем с комуникациите и с президента, и с премиера (видео)
© Булфото

Не мога да си обясня нищо, решение на президента е, така че не искам да коментирам.

Това заяви пред журналисти в парламента председателят на НС Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на по повод решението на държавния глава да не разпише освобождаването на Младен Маринов от поста му. 

„Ще изпълня своите задължения, когато документите се комплектоват. Не мисля за извънредно заседание“, обясни тя.

По думите ѝ ако Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на подпише документа през другата седмица, то той ще се гласува към сряда или четвъртък.

„Аз нямам проблем с комуникациите и с президента, и с министър-председателя. Вчера се чух с президента и не останах с впечатление, че го е направил умишлено“, обясни още Караянчева.

Според председателя на НС няма причина да се притеснява от отношенията с първите мъже в държавата. Тя разказа, че позвънила по телефона на президента вчера по обяд, като след разговора им останала с впечатление, че ще подпише указа.

Оставките не могат да се гледа по отделно, защото така е внесено предложението на МС – тримата министри се освобождават и трима министри се назначават.

„Очакването на българските граждани е Кабинетът да работи. Нашата работа в парламента е да валидираме оставките“, посочи още Караянчева.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1124 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.09.13 | 13:02

2
Тая е срам за България !!!!!!
ПЕКИНСКАТА ПАТИЦА

2018.09.13 | 12:31

1
от Виетнам.

Добави коментар

Водещи новини