Депутат от ГЕРБ: Двама души са спрягани за министър на транспорта

  • 15 септември 2018 18:55

  • 19596
  • 2
Депутат от ГЕРБ:  Двама души са спрягани за министър на транспорта
©

Две имена са спрягани за министър на транспорта, каза депутатът от ГЕРБ Александър Иванов по Канал 3.

Събеседникът на медията не посочи кои са те и отказа да отговори на въпроса на водещия на предаването "Офанзива с Любо Огнянов" дали тези хора са мъже. Той също се спря и върху срещата на Манолев с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с участието на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. "Лидерът на НФСБ е част от управляващата коалиция и правителството и присъствието му не е изненада", коментира Христов.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
19596 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.09.15 | 19:38

2
Щом ги е спрегнал Тиквата за министри, значи са готови за Следствието. Нито един мутро-седесарски министър не бе читав за 3 Тикво-мандата.
Ага Салман

2018.09.15 | 19:31

1
В София е много ГНУСНО. Има прашно покритие на всички тротоари, коли, сгради и естествено по нашите бели дробове особенно на децата, които са най-близко до земята и вдъхват мръсотията директоно. Единствената ни утеха е, че Бойко е похвален от западните ръководителите, ние простите българчета сме похвалени. Страхотно еее.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини