Депутатка от ДПС: Гражданската позиция е изразяване на безусловно право

  • 16 септември 2018 18:53

  • 6843
  • 4
Депутатка от ДПС:  Гражданската позиция е изразяване на безусловно право
© Булфото (архив)

В една демократична държава гражданската позиция е изразяване на безусловно право. Друг е въпросът какви са исканията на въпросния протест и защо и как са стимулирани хората да участват в него. Това каза депутатката от ДПС Велислава Кръстева в ефира на предаването „Беновска пита” по Канал 3.

В този си мандат премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г показва хиперчувствителност към протести и то до склонност промяна на взетите решения. Тази колебливост, липса на програма и сгрешена формула, създава усещане за нестабилност в цялото общество и те пораждат предпоставки за протести”,  посочи Кръстева.

"Да се преформатира управлението", призова тя. "Не може да има власт заради самата власт, за да бъде Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 вицепремиер", смята депутатката.

"Нищо не би променило смяната на един министър, трябва ни програма и идея кой би могъл да изпълни тази програма", каза още Велислава Кръстева.

"Допирните точка трябва да бъдат на базата на фундаментални ценности и диалог.  На България и е нужен спешен дебат за това накъде отива. Има две безусловни неща – демокрацията като процедура и ценности, второто е евроатлантическата ориентация.  Десет години – седем правителства две-трети от тях Борисов е премиер – очевидно е сгрешена формулата, коментира Кръстева.

Сигурна съм, че Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от има интересен проект и интересна идея за ТЕЦ „Варна”, заяви тя. 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6843 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.09.16 | 21:55

4
Тая смехорана дава акъл!!! Да се чуди човек откъде ги вадят тия простакеси! А философа, агента, геолога, хидроинжинера стана вече и енергетик!!! За агент Сава- оня от ДС говоря, де!
СМЯХ!

2018.09.16 | 21:41

3
Майко мила, точно тази тръгнала да изразява мнение за гражданската позиция на българите в България............

2018.09.16 | 21:35

2
Медиините репресии продължават с подкрепата от части и на изпълнителната власт

2018.09.16 | 20:04

1
циганска пачавро ходи в анадола да те порят рязаните пишки!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини