Румен Христов: Не водим разговори с Валери Симеонов за сваляне на правителството (видео)

  • 11 септември 2018 12:10

  • 1244
  • 3
Румен Христов: Не водим разговори с Валери Симеонов за сваляне на правителството (видео)
© Булфото (архив)

Не коментирам изказването на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и не съм разговарял с Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Това заяви лидерът на СДС Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в отговаряйки на въпрос дали с НФСБ водят тайни разговори за сваляне на правителството, предаде репортер на Novini.bg. Припомняме, вчера лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заяви, че срещу премиера Борисов има заговор, като целта му е дестабилизация на страната и предсрочни избори. Христов отправи критики към сегашното управление за липсата на десни политики и добави, че СДС са истинското дясно.

Днес СДС предостави на Държавна агенция „Архиви“ архива на партията за съхранение и дигитализиране. Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в обяви, че СДС е партия, която твори история. От гледна точка на това, което е запазено, архивът е много голям. Обработеният архив обхваща периода 1989-2009 година и ще стане обществено достояние, каза още председателят на СДС.

От своя страна председателят на Държавна агенция „Архиви“ доц. д-р Михаил Груев посочи, че от години се водят преговори за архива на СДС, който като извор за съвременната българска история е безценен. Този масив променя сериозно състоянието на изборния архив за българския преход, добави доц. Груев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1244 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.09.11 | 20:33

3
Румене , далавераджиьо, как да ти се вярва ? Целият ти съзнателен живот е мошенически.Сега ,когато си г-н НИКОЙ ,дупе даваш за да се облажиш. Смешник ! /както и партийката ти/.

2018.09.11 | 16:25

2
Ама разбира се,то на Валерката му идва отвътре...

2018.09.11 | 12:21

1
И защо ни е дясно, като няма ляво?

Добави коментар

Водещи новини