БСП: Този парламент изчерпа своя потенциал

  • 05 септември 2018 09:30

  • 1124
  • 4
БСП: Този парламент изчерпа своя потенциал
© Булфото (Архив)

Този парламент изчерпа своя потенциал и възможности да взима важни решения. Най-малкото, което показва, е стабилност. В последната година и половина управляващата коалиция демонстративно и еднолично налагаше своите решения. По-скоро имаше диктатура на мнозинството, което не се вслушва в опозицията.

Това каза зам.-председателят на ПГ на ”БСП за България” Весела Лечева пред БНР.

Тя добави, че това е породило решението на левицата да  започне открит дебат и дискусия за бъдещето на България.

„Опошляването на политиката и принизяването на дебата в пленарна зала води до големи проблеми.Имаме нужда от задълбочен анализ и разговор- какви решения трябва да се вземат за бъдещето на България. Наше задължение, като отговорна партия, е да го започнем и да изградим алтернатива на сгрешения модел”, категорична бе Весела Лечева.

Тя каза, че БСП няма да отсъства от дебата в пленарна зала, но по-важен за левицата е разговорът за бъдещото управление на страната с експерти, НПО, браншови организации и всички българи. Лечева  коментира, че всеки един народен представител от ПГ на БСП, в дните, в които няма пленарни заседания, е в своя регион и се среща с хората, но трябва да се направи нещо по-голямо и категорично, за да се покаже воля за промяна на модела на прехода.

„Виждаме, че в последните години България оглавява негативните класации в сравнение с близки до нас държави. Българските институции не пораждат перспектива, а всеки ден протестите се заменят със скандали, а скандалите с протести”, изтъкна Весела Лечева.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1124 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.09.05 | 19:52

4
Веселке, как е мажът ти мила, може ли още да е.. ох срам ме е, ама...? Ох горкия.

2018.09.05 | 13:55

3
БСП твърди, че парламентът е кофти от момента, в който загуби изборите. Под руска диктовка се стреми да дестабилизира БГ и да внесе хаос с изкуствени скандали и подкрепа на всичко, което води до безредие. Това са предатели на България-наследници на атентаторите от Св.Неделя и убийците след 9ти септември 1944, целящи ликвидация на цвета на нацията.

2018.09.05 | 11:22

2
НЕ НЕ ГО ИЗЧЕРПА.НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗЧЕРПИ НЕЩО КОЕТО НИКОГА НЕ ГО Е ИМАЛО.ДОКАТО ТИКВАТА УПРАВЛЯВА ЕДНОЛИЧНО ПАРЛАМЕНТА Е БЕЗМИСЛЕН.ПРОСТО СЕ ДАВАТ ЕДНИ 500 000 ЗА ЗАПЛАТИ ВСЕКИ МЕСЕЦ.
даааа

2018.09.05 | 09:43

1
червената клоакла,тя по рождение си е малоумна и дълбоко античовешка партия,родена от малоумните титани маркс,енгелс,ленин,и т.н.мутанти,претворена на наша територия от благоев.димитров и д.р.наши местни червени титани на зловешата червена доктрина,разбила съдбите на милиони хора,АНАТЕМА НА ЧЕРВЕНИТЕ ЗЛОДЕИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини