Политолог: Симеонов си изгради собствен дневен ред

  • 04 септември 2018 08:00

  • 1467
  • 1
Политолог: Симеонов си изгради собствен дневен ред
© БНТ

Симеонов си изгради свой политически дневен ред. Доста от темите бяха в противоречие с други представители на правителството, някои от законодателните му инициативи не бяха добре синхронизирани. Той е в ролята на нещо като вице-опозиционер.

Това коментира политологът Димитър Ганев в сутрешния блок на БНТ. Той добави още, че правителството и Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 са дистанцирани един от друг.

,,Изглежда големият проблем е в това властта да не попадне в нечии други ръце, а това не е полезно за българския политически процес'', заяви по темата неговият събеседник и също политолог Страхил Делийски.

,,Струва ми се мъка да се гледа как функционира това правителство, а предполагам, че е още по-голяма мъка да участваш в него'', обобщи Делийски.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1467 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
опорна то4ка

2018.09.04 | 08:19

1
Пък в коалицията БСП$ДПС нямат никакви проблеми. Целта е ясна - общите пари, схемата е проигравана не веднъж, квотите са ясни, само дето ДПС не се напъват много- много да омайват народа. Чакат агитпроп-а на БСП да свърши черната работа, пък те после само да седнат на софрата да се нагушат

Добави коментар

Водещи новини