Корнелия Нинова: Измиха си ръцете с Ралица Агайн (видео)

  • 22 август 2018 16:24

  • 4762
  • 28
Корнелия Нинова: Измиха си ръцете с Ралица Агайн (видео)
©

Председателят на Комисията за финансов надзор Карина Караиванова се опитва да си спаси кожата.

Това заяви днес лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за по повод гласуваната вчера оставка на зам.-председателката на КФН.

„Измиха си ръцете с Ралица Агайн, но сега се опитват да прехвърлят отговорността само на нея“, обясни тя.

Нинова припомни още, че социалистите искат оставката на цялата комисия.

„Няма да чакаме да дойдем на власт, за да кажем кое колко струва“, посочи междувременно тя по повод обсъдената днес „Визия за България“.

По думите ѝ първо трябва да приключи диалогът с обществото, за да се излезе с конкретни предложения.

„Не бива да бързаме и да кажем сега какво трябва и не трябва. Тази конкретика очаквайте в края на декември“, посочи председателят на социалистите.

Лидерът на левицата, зам.-председателите на ПГ на „БСП за България” Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, Крум Зарков, Георги Свиленски и председателят на Комисията по икономическа политика и туризъм в НС Петър Кънев се срещнаха днес с ръководството на Централен кооперативен съюз /ЦКС/.

Двете страни обсъдиха проекта „Визия за България”, представен от БСП.

По думите на самата Нинова е било необходимо да се съсредоточат върху няколко приоритета, без които България не може. Председателят на ЦКС г-н Стефанов благодари на ръководството на БСП за инициираната среща.

„Ние сме надпартиийна организация и работим с всяка една партия и всички политически сили в страната. Ще работим всички в подкрепа на българското производство", обясни той.

По думите на Нинова се предвижда определен процент български стоки да се продават в търговските вериги.

„Говорихме за сивата икомоника и сивия сектор. Обсъждахме и подготвения закон за социалните предприятия, за който те имат конкретни предложения“, посочи още Нинова.

Според Крум Зарков кооперациите са последните, които стигат до места, до които търговецът не може, защото просто не му излиза сметката.

Лидерът на БСП коментира и темата за новия председател на Агенцията по вписванията.

„Дано не се окаже поредната калинка, която при следващ проблем да изгори като бушон“,  обясни тя.

По повод днешното изказване на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа тя попита къде бяха ОП, когато Зоран Заев каза, че Илинденското въстание е македонско.

Нинова попита още това мнение негово ли е, на правителството ли е или е на Обединени патриоти.

„Да вземат да седнат да се стиковат помежду си. Ние първи заявихме, че добросъседските отношения на Балканите не може по никакъв начин да бъде за сметка на българската идентичност“, обясни още тя.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
4762 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар
Бенчо Бенчев

2018.08.23 | 09:06

28
Пейко Янков е независим и ни правеше услуги от време на време с Митьо Очите в нашата "благотворителна дейност". Давали сме пари за БСП и Румен Радев за техните кампании. Такива сме си: с добри сърца и хуманни по природа.
Бивш пожарникар

2018.08.23 | 07:49

27
Много им се иска всички от народа гласували за ГЕРБ да подадат оставка. Почакайте до изборите, ще ви подадем ....оставка. И в помощ на тези който непрекъснато искат оставки защо не я поискат на един от заместниците на честната и почтена приватизаторка който беше хванат преди години да прениса на границата със Сърбия куфарче с парички на сръбски гражданин? Не беше ли по враме на управлението им- на честните и почтенните, които са най моралните? Само питам? Но той е проверен от Прокурорите. Куфарчето не е негово- случайно е било до г*т му . Както и тя случайно приватизира съгласно закона, няма значение че прибраха пари колкото всички пенсионери на родната и Крушовица за няколко години (или петилетка) напред. И както казваха менторите и - петилетката предсрочно. Но и за това е виновен Бойко.
113

2018.08.22 | 21:48

26
При управлението на партията на др. Нинова няма нито един пример тя да е сменила някого и да си е измила ръцете. Всички помним белия автобус отстрани на Парламента и нареждането на полицията да бие протестиращия народ и думите на др. Станишев, че няма да се поддаде на диктата на улицата.
Корни ли си Курни ли си

2018.08.22 | 21:03

25
Гнилоча Корни открехна клоаката и засмърдя, а жалките тролчета ближат ли ближат. Заради такива тъпанари тролчета сме на тоя хал. Жалки и смръдливи сте.

2018.08.22 | 18:57

21
Всеки удар на Нинова до сега е в целта, смени няколко министри на МВР, няколко педераст-зам. министри и изгони седесарсите лайна от правителството.
Не мълчим, Пешо,

2018.08.22 | 19:14

24
протестираме, жалваме се в Страсбург от там съдят държавата, тя плаща съдебните такси с нашите отгладувани пари, това е седесарската демокрация. Няма ком. партия за ада ни обедини.
Пешо

2018.08.22 | 19:09

23
ЗАЩО ВСИЧКИ ДРУЖНО МЪЛЧАТ ЗА НОВИТЕ БЕЗУМНИ ЦЕНИ на ГР. ОТГОВОРНОСТ ????????? ДЪРЖАВАТА ПОЛИТ. ПАРТИИ ДО КОГА ЩЕ НИ ОГРАБВАТ искам да знам на кого саизплатили обезщетение от 50 000 лева ??? ПЪЛНА МАНИПУЛАЦИЯ !!!
БКП помияр

2018.08.22 | 19:00

22
Ооо пак ли ти ма миндил кажи ти кога ще върнеш откраднатите пари от КТБ обира на векът бенчо каза че и на него трябва дял от откраднатите пари в черните каси на БСП не само на Орешарски

2018.08.22 | 18:56

20
Със седесарката Нинова БСП няма да спечели, но трябва да й се признае, че яко шамари Банкянския глиган.

2018.08.22 | 18:54

19
Нинова е безкомпромисна, бие крошета на тъпите Тикви, а те се чудят как да се измъкнат от кютека.

2018.08.22 | 18:52

18
Нинова държи здраво Тиквоча за ташаците и стиска, прасето врещи и уволнява, та Корнелия да охлаби хватката.

2018.08.22 | 18:50

17
За 18 год. на власт седесарският задник Бойко Тиквата назначи навсякъде в администрацията свои хора за да гласуват за него, сега ги изритва един по един за да отърве пандиза.

Добави коментар

Водещи новини