БСП: Трябва да сложим край на порочния модел на управление

  • 22 август 2018 14:27

  • 2217
  • 11
БСП: Трябва да сложим край на порочния модел на управление
© Булфото (Архив)

Трябва да сложим край на порочния модел на управление.

Това заяви председателят на ОбС на БСП – Перник Кирил Леонов.

Днес БСП започна с представянето на „Визия за България“ в област Перник, съобщиха от пресцентъра на партията.

“Във „Визия за България“ се говори за преразглеждане на концесионерски договори, преизчисляване на пенсиите, спиране на приватизацията, обръщане на модела на управление към хората и всеки, който милее за България, трябва да го разбере“, каза още председателят на ОбС на БСП – Перник.

Той добави, че задачата, която си поставя левицата, е много смела, защото работи за  пресичането на порочния модел на управление.

„Трябва да сложим край на това, ако искаме да я има България, децата ни да са образовани и здрави и да живеем спокойно и достойно“, каза още той.

В края на срещата бяха връчени благодарствени грамоти и плакети на дългогодишни председатели на ОПО в кв. Изток.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
2217 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Бенчо Бенчев

2018.08.23 | 09:08

11
Пейко Янков е независим и ни правеше услуги от време на време с Митьо Очите в нашата "благотворителна дейност". Давали сме пари за БСП и Румен Радев за техните кампании. Такива сме си: с добри сърца и хуманни по природа.
дд

2018.08.22 | 14:53

1
По-добре да се проведе лустрация и БСП, и всички бъдещи партии основани от БСП-ари, да се забранят със Закон. Никога не е късно.....
Доволен

2018.08.22 | 21:30

10
СЪГЛАСНИ СМЕ С ТЕБ. ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!
Бивш пожарникар

2018.08.22 | 21:06

9
Много им се иска всички от народа гласували за ГЕРБ да подадат оставка. Почакайте до изборите, ще ви подадем ....оставка. И в помощ на тези който непрекъснато искат оставки защо не я поискат на един от заместниците на честната и почтена приватизаторка който беше хванат преди години да прениса на границата със Сърбия куфарче с парички на сръбски гражданин? Не беше ли по враме на управлението им- на честните и почтенните, които са най моралните? Само питам? Но той е проверен от Прокурорите. Куфарчето не е негово- случайно е било до г*т му . Както и тя случайно приватизира съгласно закона, няма значение че прибраха пари колкото всички пенсионери на родната и Крушовица за няколко години (или петилетка) напред. И както казваха менторите и - петилетката предсрочно. Но и за това е виновен Бойко.

2018.08.22 | 16:25

7
Правилно! Да се унощожи този модел и да се приеме моделът на БСП! Да се постигне тясно сътрудничество с турците и СДС, удачна приватизация (Нинова знае как), банкови фалити, да се окрадат спестяванията на хората, да има масова безработица, Виденова зима, Опашки за хляб и мляко, да се съсипе всичко, градено с години, искаме хаос! Стига с тез стоежи!

2018.08.22 | 16:32

8
Да се преразгледат концесионните договори, за да се облажат нашите хора. Майната им на чуждите инвеститори. Щом наште хора не са в схемата, НЕ МОЖЕ! Търсят се балами, които да се хванат на популистката пропаганда на БСП. Ако се намерят такива, ние знаем как га ги обработим! В това сме МНОГО добри. Лошото е, че никой не ни се хваща Вече.
Умник Гюро

2018.08.22 | 16:11

6
Комунистическата визия е една: терор и унищожаване на независимата държава България. Затова ние бодро ще заявим на теористите от БКП/БСП: Марш в Урановите мини, псета крастави!
ппп

2018.08.22 | 16:04

5
НИНОВА, НЯМА МИЛА КАК ДА ВИ СЕ ПОЛУЧАТ НЕЩАТА. СТРОЯТ СЕ ПЪТИЩА, И ТО ЗАПАДНАЛИ БЯХА. ЯВНО ТОЙ РАЗДАВА ПАРАТА НА КМЕТОВЕТЕ, А КАТО ДОЙДЕТЕ ВИЕ И ПАК НАНОВО КРАДЕНЕ, ПИСНА НИ, МНОГО ОГЛАДНЯХТЕ, НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧАТ СПОРЕД МНОЗИНА НЕЩАТА. СТРАХОТЕН ПЪТ, ДПС Е ТАМ В ОБЩИНАТА. САМО ТРЕВАТА ТРЯБВА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ МИНЕ, КОИТО ПЕШ, НО СЕ ПРОДЪЛЖАВА ПЪТЯ, МОЖЕ БИ БОЙКО БОРИСОВ ЗНАЕ ДО КЪДЕ. СТРАХОТЕН ПЪТ, И КАЧЕСВЕНО ГО ПРАВЯТ. ПОНЕ В ТОЗИ РЕГИОН НЯМА КАК ДА ВИ СЕ ПОЛУЧАТ НЕЩАТА. И ХРИСТИЯНИ СЕ СЪБИРАМЕ, КАЗВАТ, ВИЖ, КАКЪВ НАРОД, КОЙ НЕ МУ ИЗНАСЯ, ТОВА Е ПРАВ МУ ПЪТ, НИКОЙ ЗА НИКОГО НЕ МИСЛИ, НЕ СПИРА, А КОЙ НЯМА ПАРИ ЩЕ СТОИ, НЯМА КЪДЕ, НАВРЕМЕТО КОЙ КРАДЕ, РУШВЕТИ ОТ МАЛЦИНСТВАТА-турци,помаци, ЗАМИНАХА ЗА ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ, НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ЗАЛЪГВАМЕ, ГОВОРЯТ И ДО ТАМ, ВСЕКИ СИ ИМА ПРОБЛЕМИ, ДЕЦАТА ИМ СА ДАЛЕЧ ОТ ТЯХ. ВЪЖЕТЕ, НА НЯКОИ С УДАРИ, НА НИКОЙ НЕ Е ЛЕСНО, учени кучета, няма как да падне Герб, 30 години-бкп, бсп, ...герб, всички партии се изредихте, всички си назначихте на добре платени службички, повече какво, коя друга партия да дойде, на слави ли, Да ама г-н Борисов е спец ченге, а на Бг й трябват и от системат на мвр, чат имат, разбират поне от това, а не е малко, както казват простите и неуки пенсионери работохолици пожарникари, мълчат, изпълняват, научени на дисциплина и ред, дори не се усмихват, цял живот намръщени, като че ли дъжд им вали над главите им, и ние се сърдим, но нищо не можем да направим, имаха , но не станаха, навсякъде вратите ни бяха хлопнати, късмет, не е само до нас, до мнозина е, Роди ме мамо с късмет , па ме хвърли на смет, някои хора са белязани от Бога, с късмет, няма да се бесим, или хвърляме я, колкото по-трудности е имало през живота си човек, толкова по се калява, става твърд като камък, Чао и Няма Предсрочни избори, това го казва, не от партия Герб, не зная , а и не искам да зная , УЧИТЕЛИ, ДОКТОРИ, ЮРИСТИ, умните, свърши, свиквайте, всички те с пари си оправиха децата си, да сме учили и ние право, но как мама да издържа двама прависти

2018.08.22 | 15:44

4
Това не може да стане, процеса е необратим.
Vuzmezdie

2018.08.22 | 15:16

3
Порочен модел според комунетата, е онзи модел на власт, в който Баба Партия не участва - АМА КАК МОЖЕ ТАКА, БЕ ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!Поне една митница ни дайте, руски нефт и газ да продаваме, да стрижем народеца с лозунги за правда и свобода. И който не слушка - на пионерски лагер в Белене!!!
Milen

2018.08.22 | 15:05

2
Трябва да сложим край на порочния модел на управление. - Съгласен съм, аде махаите се ....

Добави коментар

Водещи новини