И кой е виновният? (видео)

  • 20 август 2018 08:37

  • 4073
  • 4
 И кой е виновният? (видео)
© Bulgaria ON AIR

Във всяка европейска държава е ясно спрямо кое и кой носи отговорност. При нас няма такова нещо, всички са убедени, че могат да си свършат работа само, ако проблемът стигне до Борисов. Това е много показателно за факта, че нямаме нива на отговорност, заяви политологът Татяна Буруджиева в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR, по темата за срива на Търговския регистър и оставката на шефката на Агенцията по вписванията

"Когато изпълнителният директор на Агенцията по вписванията подададе оставка, трябваше да заяви кой според нея е виновният", каза още тя.

"При всеки скандал хората се питат дали министрите трябва да си подават оставките, никога не е ясно", допълни Буруджиева.

"Трябва да сме наясно кой е виновният, а не винаги да се търси нечия политическа отговорност, такава има и на по-ниски нива. Много трудно в общественото мнение се изяснява виновникът. Трябва да има постоянен процес на яснота", разкри Буруджиева.

"Има много тежък срив на доверие към медиите, а те са част от функциониращата демокрация. Системата като цяло има проблем с работата", завърши политологът Татяна Буруджиева.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4073 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Антон Кутев

2018.08.20 | 09:51

4
Моля ви да ми го начукате в изпотения юдейски г.ъз.

2018.08.20 | 09:31

3
В България няма виновни за нищо. Сечеш гората, свлачища, лееш бетон по дюните, изпускаш язовири, хора умират в бониците,крещят на деца в градините, караш с 300, но виновни няма.Затова всеки си прави каквото си пожелае, ако го хванат, после се оправдава и наказанията ни от 5лв. до 500лв. в зависимост от това колко можеш да си платиш, за да останеш не наказан. И всичко ни за потри дни, пошуми се около проблема, пък заглъхне.
Ловецът на комунисти

2018.08.20 | 09:19

2
Тази е комунистическата вещица, чийто дядо-терорист разстреля коварно българския генерал Луков: героя от Царската армия.
Рок завинаги

2018.08.20 | 08:50

1
Мнооого некадърни тия управляващи беее, вече 10 години се оправдават с родителите си БКП/БСП. И все помощ от новите братя, сестри и джендъри търсят, и все рашките виновни, и все питат ли питат "Кой ми сра в гащите?"

Добави коментар

Водещи новини