Вътрешният министър набира 250 пожарникари с обява във Фейсбук (снимка)

  • 13 август 2018 14:17

  • 2346
  • 0
Вътрешният министър набира 250 пожарникари с обява във Фейсбук (снимка)
© Булфото (архив)

Вътрешният министър Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 търси чрез обява във Фейсбук 250 пожарникари. Това показва, че нуждата от ценни кадри за Пожарната е голяма.

"Заповядайте при нас! Да сте част от семейството на Главната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" е огромна отговорност, но и привилегия. Да си пожарникар е една от най-престижните и благодатни професии по света. Такава е и у нас. Станете част от нас!", звучи обявата, която е публикувана в личния профил на Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018.

Желаещите да станат огнеборци и спасители могат да прочетат подробности в страницата на МВР. Вакантните бройки са за всички регионални дирекции на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението". Обявените конкурси са за пожарникари, водачи на специални автомобили, спасители и водолази. За различните длъжности освен общи има и специфични изисквания. Желаещите да станат огнеборци и спасители могат да прочетат подробности в страницата на МВР.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2346 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини