Вижте какво ще решават министрите днес

  • 11 юли 2018 07:31

  • 648
  • 0
Вижте какво ще решават министрите днес
© Novini.bg

Правителството ще разгледа доклад за изпълнението на Плана за действие за 2018 г. с мерките, произтичащи от членството на Р България в ЕС към 30 юни т.г.

Това предвижда първата точка от дневния ред на министрите за днешното редовно правителствено заседание. Точката е внесена от министъра на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, съобщиха от правителствената пресслужба.

Кабинетът ще разгледа и годишния доклад за изпълнението през 2017 г. на Националния план за действие по енергийна ефективност 2014-2020 г., внесен от министъра на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по. На вниманието на министрите ще бъде поставен и Националния доклад за състоянието и опазването на околната среда през 2016 г., който ще бъде представен от министъра на околната среда и водите Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе.

Министърът на здравеопазването Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през е внесъл предложение за закриване на Дома за медико-социални грижи във Враца. Правителството ще гласува и проектозакон за промени в Закона на професионалното образование и обучение, внесен от министъра на образованието и науката Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009. Ще бъде определен и спечелилия конкурса участник за концесионер на морски плаж „Ахтопол-Север-Източна зона“, община Царево, област Бургас. Точката е внесена от министъра на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
648 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини