Лиляна Павлова награди ръководството на НСО

  • 10 юли 2018 14:56

  • 1266
  • 5
 Лиляна Павлова награди ръководството на НСО
© Министерството за Българското председателство на С

По покана на генерал-майор Данчо Даков, началник на Националната служба за охрана (НСО), заедно с вицепремиера Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и началника на Военна полиция – бригаден генерал Борислав Сертов, министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена взе участие в тържествена церемония, на която бяха отличени ръководители и служители на НСО и Военна полиция за успешно свършената работа от екипите им по подготовката и провеждането на първото Българско председателство на Съвета на ЕС. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 г.

 „Създадохме един прекрасен екип, всеки ден показвахте висок професионализъм, класа и ниво, за което получихме и висока оценка от партниращите служби“, заяви министър Павлова при връчването на грамотите на генерал-майор Данчо Дяков и на неговия заместник - полковник Росен Тодоров. 

Министър Павлова посочи, че познава работа на службите от много години и не е имала съмнение, че не само ще защитят доверието ни, но и ще надхвърлят очакванията ни. „Служителите на НСО и Военна полиция показаха професионализъм и всеотдайност в работата си, когато трябваше да бъдат незабележими, те бяха, а когато трябваше да се намесят адекватно, разрешаваха спокойно критични и рискови ситуации.

Освен че обезпечиха сигурността на нашите гости и делегати, службите осигуриха спокойствието и сигурността на столичани и на гостите на София. А това беше и целта – докато вървят срещите от календара, предприетите мерки за сигурност да не създават притеснение и напрежение на живота на хората в столицата“, добави министър Павлова. Тя получи почетен знак – плакет от генерал-майор Данчо Дяков, с който бе отличена за съществен принос и заслуги към дейността на НСО. 
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1266 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Отвратен

2018.07.12 | 10:27

5
Oт цялата политическа измислена и неграмотна паплач.
Деса Дуловска селска

2018.07.10 | 18:49

3
защо тая Десито се лупа там тя ще раздава награди.
гнус

2018.07.10 | 18:50

4
защото и мирише сливата на Деса

2018.07.10 | 16:52

2
в качеството на каква раздава награди
Свинята Пиги

2018.07.10 | 15:07

1
Сестричка Лили , и аз искам награда !

Добави коментар

Водещи новини