Сидеров: Няма проблеми в управляващата коалиция между ГЕРБ и "Обединени патриоти"

  • 02 юли 2018 14:01

  • 1044
  • 1
Сидеров: Няма проблеми в управляващата коалиция между ГЕРБ и "Обединени патриоти"
© Булфото

Няма проблеми в управляващата коалиция между ГЕРБ и "Обединени патриоти", заяви в Ямбол лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Той уточни, че когато се чуват отделни различни мнения, те са част от различността им, защото, още когато са се групирали като коалиция, са били ясни позициите им и в международен, и в национален план.

Според лидера на "Атака" няма основания и за смени в правителството, защото няма големи грешки от страна на министрите, но министър-председателят е този, който ще реши дали се налагат промени в Министерски съвет.

На въпрос дали на европейските избори партиите от "Обединени патриоти" ще се явяват самостоятелно, Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заяви, че той лично е на мнение, че трябва да се явят обединени, защото присъствието им ще бъде по-силно. Той допълни, че като лидер на "Атака" е направил най-много, за да се получи коалицията "Обединени патриоти" и затова смята, че трябва да продължат да бъдат заедно.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1044 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.07.02 | 14:26

1
без шкембе войвода

Добави коментар

Водещи новини