Министър Димов отговори на живо във Фейсбук на десетки въпроси, свързани с втория лифт в Банско (сни

  • 03 януари 2018 13:13

  • 1328
  • 1
Министър Димов отговори на живо във Фейсбук на десетки въпроси, свързани с втория лифт в Банско (сни
© Фейсбук

Днес в 12 часа министърът на околната среда и водите Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе отговори на живо във Фейсбук на въпроси, свързани с изграждането на втори лифт в Банско.

Припомняме ви, че с решение Министерски съвет позволи изграждането на ски съоръжения, писти и лифтове на територията на парк "Пирин".

Днес Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе съобщи, че все още няма официално внесено предложение за изграждане на обекти от концесионера в Банско. Разрешенията обаче за каквито и да е било обекти ще се дават след извършване на подробна оценка на въздействие върху околната среда и обществено обсъждане, категоричен беше той.

Министър Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе напомни, че трябва да се вземе ясно решение дали България ще се развива като силна зимна дестинация.

Въпросите и отговорите на министър Димов може да видите ТУК:

Десислава Станева
1328 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Асен

2018.01.03 | 19:21

1
Но всичко е точно, защото ... вече ще има втори лифт!

Добави коментар

Водещи новини