Председателят на Камарата на депутатите на Чешката република Радек Вондрачек идва в България

  • 28 юни 2018 07:29

  • 2012
  • 0
Председателят на Камарата на депутатите на Чешката република Радек Вондрачек идва в България
© Пресцентър на Народното събрание

Председателят на Камарата на депутатите на Чешката република Радек Вондрачек е на официално посещение в България. Визитата е по покана на председателя на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Това съобщиха от пресцентъра на парламента. 

В 10.30 часа ще бъде официалната среща на председателя на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и председателя на Камарата на депутатите на Чешката република Радек Вондрачек. 

В 11.00 часа Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и Радек Вондрачек ще направят изявления за представителите на медиите. 

В 11.30 часа двамата председатели ще присъстват на официална церемония пред паметника на “Незнайния воин”, където ще бъде поднесен венец. 

В рамките на визитата на председателя на чешкия парламент са предвидени срещи с президента на Република България Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, със заместник министър-председателя по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на и с кмета на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2012 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини