Лиляна Павлова: Работихме усилено, за да приемем законодателство за защита на личните данни, авторско право и електронните комуникации (видео)

  • 26 юни 2018 11:20

  • 1965
  • 3
Лиляна Павлова: Работихме усилено, за да приемем законодателство за защита на личните данни, авторско право и електронните комуникации (видео)
© Министерство за Българското председателство

От името на българското председателство искам да изкажа едно топло, добре дошли на Уебит. Точно в края на европредседателството правим едно силно закриване. Това заяви министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова по време на откриването на технологичния фестивал "Уебит".

"Дигиталната трансфоромация е реалност, към която ние се стремим да се адаптираме във всички сектори на живота. Българското председателство направи всичко, така, че Европа да не е догонваща, а изпреварваща", каза още министърът.

"Дадохме основа, за това да бъдем конкурентноспособни в дигиталната сфера и да може бизнесът да оперира в нея", допълни тя.

"Работихме усилено, за да приемем законодателство за защита на личните данни, авторско право и електронните комуникации. Вярвам че успяхме, защото работихме заедно за стабилна и цифрова Европа. Нашето послание беше „Съединението прави силата“. Има много предизвикателства пред нас, но именно когато сме заедно ще успеем да вървим напред", завърши Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1965 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.06.26 | 14:13

3
БРАВО ПАВЛОВА, АКО ОЩЕ МЪНИЧКО БЕШЕ СЕ НАПЪНИЛА ОТ РАБОТА ЩЕШЕ ДА РОДИШ ЦЯЛА ПЛАНИНА
ii

2018.06.26 | 12:22

2
Пропусна да каже и за джендърството

2018.06.26 | 11:17

1
СВИНЯ ПАВЛОВА РАБОТИ УСИЛЕНО ДА КАЧИ ОЩЕ 10 КИЛА.

Добави коментар

Водещи новини