Цветанов се срещна с представители на Християндемократическия съюз от местната власт в Щутгарт (галерия)

  • 21 юни 2018 18:39

  • 1560
  • 5
Цветанов се срещна с представители на Християндемократическия съюз от местната власт в Щутгарт (галерия)
©

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна днес в София с представители на Християндемократическия съюз от местната власт в Щутгарт. В срещата участва и кметът на Велико Търново и председател на НСОРБ Даниел Панов.

По време на срещата Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа подчерта, че между българския и германския народ съществуват дълбоки връзки, като изтъкна, че това ясно проличава в доброто сътрудничество между ГЕРБ и фондациите „Конрад Аденауер“ и „Ханс Зайдел“. Председателят на ПГ на ГЕРБ отбеляза, че вследствие на кризата в Близкия изток и увеличения мигрантски поток към Европа, на България се е наложило да изгради възспиращо съоръжение по границата с Турция.

„Справихме се отлично с тази задача, като днес можем да кажем, че мигрантският натиск е равен на нула“, изтъкна Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. По думите му за България европейската солидарност, изразяваща се в кохезионната политика, е изключително важна за развитието на регионите и осигуряването на просперитет на гражданите.

Пред членовете на регионалната група на Християндемократическия съюз в Щутгарт Цветанов бе категоричен, че едно държавно управление е силно, когато има добре работеща местна власт. „Днес кметовете на ГЕРБ представляват над 5 млн. български граждани. Отговорността ни е голяма, затова всички депутати и представители на изпълнителната власт сме в непрекъснат диалог с кметовете“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ, като подчерта, че именно в това се крие силата на ГЕРБ. „Ние сме постоянно сред хората в желанието си да чуем и съответно решим проблемите им“, посочи Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ уточни, че от 2009 г. насам приоритет на правителството е поддържането и качественото изграждане на пътищата от републиканската пътна мрежа. „Малко след като обявихме кога окончателно ще бъде построена АМ „Хемус“, веднага бе проявен инвеститорски интерес към районите, през които тя ще минава“, съобщи Цветанов.

На свой ред председателят на НСОРБ и кмет на Велико Търново Даниел Панов разказа на гостите от Германия какви са функциите на сдружението. Той изтъкна, че кметовете в цялата страна усещат подкрепата на държавата и благодарение на това нещата се случват. „Все повече градове в България придобиват истински европейски облик“, заяви Панов. По думите му НСОРБ днес помага със своите препоръки в изработването на законите, които пряко касаят работата на общините.
В рамките на събитието се проведе и дискусия, по време на която представителите на ХДС споделиха своите впечатления от работата на местната власт у нас. „Като членове на Европейската народна партия, за нас е изключително приятно да видим колко активно работи местната власт“, казаха гостите.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1560 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.06.22 | 07:23

5
И къде у ГЕРБ има нещо християнско, да не говорим за демократично?? Пълна клоунада!

2018.06.21 | 19:59

4
Като си направи среща във Франкфурт, да даойде да ми се обади

2018.06.21 | 19:27

3
ok pod informaciata za ekskurziite na sobstvenika na novini cecko niama da pishem.

2018.06.21 | 19:16

2
СИН НА СЛУЖИТЕЛ ОТ УБО.ВНУК НА АКТИВНИ БОРЦИ,КОИТО ГО ОСИНОВЯВАТ ЗА ДА ВЛЕЗЕ В НСА БЕЗ ИЗПИТ.НОМЕНКЛАТУРИ.ПО ЧЕРВЕНО ОТ ТОВА НЕ ЗНАМ.

2018.06.21 | 18:48

1
ЧЕРВЕНОКОСАТА ЗАЩО Я НЯМА?ВНАСЯШЕ РАЗНООБРАЗИЕ НА ФОНА НА ВРОДЕНАТА МУ ГРОЗОТА.

Добави коментар

Водещи новини