БСП внася вота на недоверие към правителството в сряда

  • 16 юни 2018 13:25

  • 2946
  • 7
БСП внася вота на недоверие към правителството в сряда
© Novini.bg

БСП внася вота на недоверие към правителството в сряда.” Това каза по радио „Дарик” депутатът от ПГ на „БСП за България” Иван Иванов.

Случващото се в страната не трябва да се прикрива, като с параван, от европредседателството. То не би трябвало да е прах в очите на хората за неуспехите на управлението, които не са малко. Един от най-проблемните сектори у нас е „Сигурност”, категоричен бе Иван Иванов. Депутатът припомни, че приетият по времето на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 нов закон за МВР е преправян после 19 пъти, но въпреки това работи. „Ние обявихме, че това е наша инициатива и вотът ще бъде внесен с подписите на народните представители от БСП. Аз съм сигурен, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще бъде изненадан от подкрепата, която ще получим на вота”, добави той.

„БСП винаги е подкрепяла диалога между България и Македония. Убедени сме, че трябва да се стигне до развръзка в преговорите между Ципрас и Заев. Името Северна Македония съдържа в себе си географско понятие. Ако това име остане, България трябва да има ясна и категорична позиция за гаранции срещу териториални претенции”, каза Иван Иванов. Той припомни, че ние сме една от първите страни, които са признали Македония, докато Гърция още не го е направила и това е причината Македония да не може да влезе в ЕС и НАТО. Той беше категоричен, че е редно македонците да спрат с изкривяването на историята, защото това е вредно и за тях, и за целите Балкани.

„Грешка е, от страна на нашия премиер, да не се срещана с президента Георге Иванов, след като се е срещнал с македонския премиер Зоран Заев. Няма как да захлопнеш вратата пред него. Ако имаше разговор, можеше да се направи опит за сближаване между водещата партия и избрания им президент. Твърдейки, че бяга от вътрешнополитически конфликти в Македония, на практика, премиерът влезе в такъв, като избра страна. Ролята му на арбитър, през последните месеци, изчезна след  случката с македонския президент”, поясни Иванов.

Народният представител заяви, че левицата има много позитивно отношение към законопроекта, внесен от омбудстмана Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, за хората с увреждания. По отношение на напрежението при хората с увреждания, Иван Иванов заяви, че не помни за протести на хора с увреждания по време на правителството на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Напротив, тогава имаше добра социална политика и бяха преизчислени пенсиите на всички пенсионери.

 

Последвайте канала на

Нора Виткова
2946 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
АНТИГЕЙБЕРАСТ

2018.06.16 | 16:55

3
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

2018.06.16 | 21:14

7
Е.би си пут.ката май.на. педераст!

gerb forever

2018.06.16 | 18:21

6
fuck bkp...
nai dobria komundel

2018.06.16 | 18:20

5
e utepania......
BRD

2018.06.16 | 18:16

4
Ех, другари и другарки от БСП-то. Запомнете едно. Ако съвсем случайно се върнете на власт и в рамките на година не вдигнете доходите х2, нищо добро не ви чака в политически план. В личен такъв, грешка нямате.
БКП

2018.06.16 | 15:57

1
БКПискам референдум за забраняване на „БСП_крадците”партията на унищожението на България,1открадоха спестяванията на хората,2спряха и унищожиха Армията на БГ.....3 отвличаха хора за пари,4 фалираха и ограбиха отново Банка КТБ.....?...
Боко Мазника от БРЕГ

2018.06.16 | 16:01

2
До драскача/с кокоши мозък/от ГЕРБ и ОП!!! Първо чети, а после пиши глупости по форумите!!!
Смешника Бойко Борисов, Смешника Каракачанов, Смешника Симеонов и Смешника Сидеров са идоли на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за ГЕРБ и ОП??? Правителството на Борисов, Каракачанов, Симеонов и Сидеров ще докара най-много беднотия, несправедливост и ще доведе до тотална разруха, глад, мизерия и масови самоубийства в България???
Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП???

Добави коментар

Водещи новини