Валери Симеонов: Незаконните заведения в Слънчев бряг трябва да бъдат разрушени

  • 04 юни 2018 13:16

  • 3633
  • 3
Валери Симеонов: Незаконните заведения в Слънчев бряг трябва да бъдат разрушени
© Булфото (архив)

В курортния комплекс "Слънчев бряг" има заведения, които са незаконни и трябва да бъдат съборени. Обектите не покриват елементарните изисквания на Закона за устройство на територията и не гарантират сигурността на посетителите им. За нарушенията, преди 10 дни е подаден сигнал до министър Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е. Това каза днес пред журналисти в Бургас вицепремиерът Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Той не пожела да коментира дали въпросните заведения попадат в одобрената от Министерството на туризма схема на преместваемите обекти.

По-рано в сградата на Областната администрация в морския град Симеонов участва в работна среща за взаимодействие между институциите за осъществяване на контрол през летния туристически сезон. Срещата бе по негова инициатива.

Важно е да покачваме качеството на туристическия продукт. Туристите не трябва да си тръгват недоволни от качеството на храната, на морската вода и т.н. Има няколко законопроекта, които ще позволят на институциите да си вършат работата по-лесно. Това са закона за шума, за апартхотелите, за преместваемите обекти, добави вицепремиерът, цитиран от БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3633 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Мартин

2018.06.04 | 22:00

3
Прав е човека, стига са идвали отрепките на ниските слоеве на обществата в Западна Европа. Тия дискотеки са пълни с наркотици и проститутки с това ли ще ни запомнят на Запат с разварт. Махайте ги тотално тези гадости по морето.

2018.06.04 | 16:24

2
Ъъъъ...за незаконните ли говориш,щото те май всичките са такива,или за тея които са ти конкурентни???
mp

2018.06.04 | 13:40

1
a zashto samo zavedeniata a hotelite i te ne sa malko ili tam biat prez prastite trudnicko e to ne e kato da otkrivash toaletni.

Добави коментар

Водещи новини