Депутат от ОП: Марешки сигурно се отказва и да прави бензина 1,80 лева

  • 31 май 2018 18:34

  • 2913
  • 1
Депутат от ОП: Марешки сигурно се отказва и да прави бензина 1,80 лева
© БНТ

В доклада за националната сигурност се споменава само за заплахи от международен тероризъм и от мигрантска вълна - никъде не е цитирана заплаха от нападение, особено пък по въздух. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от "Воля" Андон Дончев по повод искането на партията за налагане на мораториум върху проекта за купуване на ново въоръжение за Българската армия.

Депутатът от Обединените патриоти Милен Михов заяви, че е изненадан от новата позиция на лидера на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967. В предизборната им програма се говори за укрепване на ролята на НАТО за сигурността ни, както и за успоредна модернизация на трите вида въоръжени сили. Питам се защо Марешки денонсира предизборната си програма. Трябва да си зададем въпроса от какво е мотивирана тази трансформация, посочи Михов.

Андон Дончев каза, че въпросните точки не са основни в предизборната програма на "Воля". Като такива той цитира увеличаване на доходите, подобряване качеството на здравеопазването и на образованието у нас. Той отрече Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 да е денонсирал предизборната програма на "Воля", но уточни, че се денонсират някои точки от документа.

Предполагам, че са денонсирали и това, че бензинът трябва да стане 1,80 лева, заяви Милен Михов.

Ще цитирам една римска поговорка: "Ако искаш мир, готви се за война". Армията се нуждае от модернизация, подчерта депутатът от Обединените патриоти.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2913 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
mp

2018.05.31 | 20:01

1
a sluga doncev ta da te popitam az nali sme clenove na nato i plashtame ogromna suma za tova i nato e armia ta zashto sluga i nie da plashtame otdelno za nasha si armia ti vijdash li smisal vav tova.

Добави коментар

Водещи новини