ОП: Марешки прави джендър пируети в политическото пространство (видео)

  • 30 май 2018 11:04

  • 2099
  • 1
ОП: Марешки прави джендър пируети в политическото пространство (видео)
© Булфото (архив)

Не е играчка самолетът, бронираната машина, фрегатата - това е гаранция, че всички тези социални права, които държавата осигурява, може да ги защити на територията на страната ни. Обединени патриоти категорично подкрепят боеспособността на армията и се надяват в Народното събрание да има консенсус, не защото го иска НАТО или друга сила, а заради отговорността пред сънародниците ни. Това обяви от името на парламентарната група Искрен Веселинов.

Реакцията е в отговор на изказването преди това на лидера на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 срещу проектите на министъра на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, одобрени от правителството, за закупуване на основна бойна техника и нападките му в тази връзка към по-малкия коалиционен партньор в управлението.

От парламентарната група поискаха и санкция за Марешки, защото от трибуната на НС си е позволил обидни квалификации срещу министър Каракачанов. Изявлението си Веселинов заяви, че покрай джендър идеологията политиците са започнали да си сменят не само пола, но и убежденията, предизборните си програми. Следим творческите превъплъщения на Марешки, който през последните месеци прави остри пируети в политическото пространство, изведнъж, както е бил натовец става антинатовец, както е бил за модернизация, се оказва против, както е бил за бизнеса, се оказва защитник на пенсионерите, отбеляза депутатът. И подчерта, че за патриотите въпросът за превъоръжаването е въпрос на национална сигурност и на национална чест. България ще я има, докато я има Българската армия, категоричен е Искрен Веселинов. Насреща обаче имало опити за дребнави заяждания като в същото време се пренебрегват или умишлено не се забелязват усилията на сегашното правителство и на вицепремиера Каракачанов в няколко посоки. На първо място, армията може да бъде двигател на икономиката. Не отидохме и не напазарувахме по каталога на някоя чужда фирма, за да изтекат парите някъде на Запад, напротив като управление имаме намерение да поставим условие за максимално изнасяне на производството на военните машини в България, максимално приложение на офсет т.е. една допълнителна инжекция в икономиката и допълнителна възможност за отбранителната ни индустрия, разясни представителят на Обединени патриоти.

От името на групата Искрен Веселинов призова този, който е за излизане от НАТО и едновременно да нямаме армия, да обяви коя външна сила му плаща, "актьорите да обявят на кого служат". В декларацията си депутатът подчерта и постиженията на кабинета "Борисов 3", които са фокусирани най-вече върху образованието, здравеопазването и социалната сфера.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2099 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
sonya_v_d

2018.05.30 | 11:20

1
Малее как ме боли дYpetu

Добави коментар

Водещи новини