Волен Сидеров коментира посещението на Борисов в Русия

  • 31 май 2018 13:52

  • 10287
  • 11
Волен Сидеров коментира посещението на Борисов в Русия
© Булфото (архив)

Посещението на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Москва беше полезно за България. Това коментира пред журналисти в парламента председателят на ПГ на Обединените патриоти Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

"Преди това президентът Радев беше, но той има други правомощия. Борисов като шеф на изпълнителната власт може да придвижи въпроси и теми, които бяха поставени на тази среща", каза Сидеров. Според него важната тема е била възможността България да бъде страна, през която да минава газопровод от Русия. Мисля, че това е възможно да стане, каза той. "Това е нов момент в нашите отношения с Русия, защото имаше един срив в тях, особено с прекратяването на "Южен поток". Сега се възстановява възможността през България да мине част от газопровода, който в момента се строи за Турция. Това няма как да не е положителен резултат за България, защото ние ще печелим от това", коментира Сидеров.
Според Сидеров това, че Борисов е бил приет от руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, е стъпка напред. Особено след като премиерът Борисов показа, че не винаги се съобразява с натиска отвън да се поддържат враждебни отношения с Русия, говоря за случая "Скрипал", допълни Сидеров.

Попитан дали трябва да се свали мораториумът за проекта "Белене" Сидеров заяви, че даже сме закъснели. "Много време изгубихме, това са загуби, които заради вътрешно политически интриги и борби България претърпя. Мисля, че може да бъде построена тази централа, имаме нужда от нея, от електричество ще има нужда, ще бъдем продавачи, а не купувачи на ток и това ще бъде изгодно за България", отбеляза той.

Според Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа започва нова фаза на развитие на ЕС. Нещо, за което аз говорих отдавна, че е нужно - едно еманципиране на ЕС от политиката на Вашингтон, която не винаги се покрива с европейските интереси, коментира той. Не съм антиамериканист, всеки си гледа неговите интереси, каза Сидеров и допълни, че българският интерес е да имаме добри икономически отношения с големи държави като Русия, Китай, европейските страни.

Попитан дали според него руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 е злопаметен, Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заяви: "Не мисля, че на позицията, на която стои, може да бъде толкова дребнав, че да е злопаметен. Това е държавник, който гледа стратегически на нещата. Като опитен политик и държавник за него е ясно, че има конюнктура, че има обстоятелства, които понякога принуждават държава като България да се снишава". "Просто иска да има гаранции, защото видяхме как нещо уговаряно, договаряно, тогава той беше в България на посещение, уж трябваше да тръгне "Южен поток", изведнъж дойдоха едни сенатори от САЩ и казаха "Стоп", допълни депутатът.

Попитан за позиция по искания от Веселин Марешки мораториум върху проектите за купуване на нова бойна техника Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа отговори: "Нужно ми е повече време да коментирам думите на г-н Марешки, поне един час медитация преди това".

Последвайте канала на

Десислава Станева
10287 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2018.05.31 | 14:11

1
ХАХАХАХА ВОЛЕН УВОЛНИ НИНОВА АХАХАХАХАХАХАХА БРАВО ВОЛЕНЕ, БИЙ ЧЕРВЕНАТА ПОРОДА, БИЙ! РАБОТИ ЗА НАРОДА!

2018.06.01 | 23:40

11
травестит

2018.05.31 | 17:55

4
Къде се скри онова говно Плевнелиев отрепката ?! Да го съдят за нанесени вреди на България и пропуснати ползи в огромни размери !
ХАХАХА

2018.06.01 | 23:37

10
КОЙ ДЖЕНДЪРА ЛИ
волен СЕ ИБЕ ЗА рубли МАМКА ТИ ПЕДАЛ ДА ИБА

2018.06.01 | 10:05

9
волене КУРВООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
волен СЕ ИБЕ ЗА рубли МАМКА ТИ ПЕДАЛ ДА ИБА

2018.06.01 | 09:56

8
волене КУРВООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
волен СЕ ИБЕ ЗА рубли МАМКА ТИ ПЕДАЛ ДА ИБА

2018.06.01 | 09:55

7
волене КУРВООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
волен СЕ ИБЕ ЗА рубли МАМКА ТИ ПЕДАЛ ДА ИБА

2018.06.01 | 09:54

6
волене КУРВООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
Възмутен

2018.05.31 | 22:30

5
Волен е руска отрепка гъзолизаческа.
Ти си луд

2018.05.31 | 17:52

3
Ти си луд

2018.05.31 | 16:41

2
ВОЛЕН ДОЛЕН Е ПРОДАЖНА ОТРЕПКА.

Добави коментар

Водещи новини