Цветан Цветанов се срещна с председателя на албанския парламент

  • 26 май 2018 09:48

  • 1910
  • 1
Цветан Цветанов се срещна с председателя на албанския парламент
© Пресцентър, ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с председателя на албанския парламент Грамоз Ручи. Двамата разговаряха в рамките на регионалната Балканска молитвена закуска в Тирана.

Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Грамоз Ручи изтъкна благодарността на Албания за безспорния успех на Българското председателство на Съвета на ЕС да очертае ясна европейска перспектива за страните от Западните Балкани. Според Ручи европейската и евроатлантическата линия на развитие на страните от региона са ключови за сигурността и стабилността, а добрите отношения между премиерите Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Еди Рама допринасят и за силната връзка между двете държави.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа благодари за признаването на българското малцинство в Албания, като обърна внимание, че това е още един знак за топлите отношения и взаимното уважение между България и Албания.

(Снимка: ПП ГЕРБ)

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1910 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.05.26 | 13:16

1
А С МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН КОГА?

Добави коментар

Водещи новини