Ивайло Московски отиде при протестиращите превозвачи

  • 17 май 2018 15:53

  • 2310
  • 5
Ивайло Московски отиде при протестиращите превозвачи
© Булфото (архив)

"Вярвам, че има шанс да бъде коригиран пакетът за мобилност, чисто концептуално и в конкретни текстове, за да бъде обективно отчетено желанието на българския транспорт, каза министърът на транспорта Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета, който отиде при протестиращите пред НДК превозвачи. 

Припомняме ви, че днес десетки ТИР-ове и автобуси излязоха на мирен протест  срещу „пакета за мобилност” на ЕС.

„Декларирам още веднъж, че правителството и всички институции в държавата са зад вашите искания и зад вашите интереси”, подчерта министър Московски пред протестиращите.

Той потвърди, че до късно снощи заедно с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са разговаряли с канцлера на Германия Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се и президента на Франция Емануел Макрон, за да ги запознаят в детайли със ситуацията. „Обсъдихме текст по текст темите, които не са приемливи за българските превозвачи, а в някои аспекти и за останалите държави от Източна Европа. Колкото и късно да беше те извикаха своите съветници и разпоредиха да се търси възможен и балансиран вариант”, допълни транспортният министър и изрази увереност, че по този въпрос ще бъде постигнат положителен резултат, а интересите на българските превозвачи ще бъдат защитени.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2310 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини