Цветан Цветанов в гр. Лозница: Ниязи Ниязиев е добре подготвен и ще бъде един успешен кмет (снимки)

  • 14 май 2018 19:28

  • 2873
  • 6
Цветан Цветанов в гр. Лозница: Ниязи Ниязиев е добре подготвен и ще бъде един успешен кмет (снимки)
© Пресцентър ГЕРБ

Вие сте работодателите, които трябва да назначат Ниязи. В момента Лозница изостава. Има какво да се наваксва и съм сигурен, че с кмет като Ниязи Ниязиев мечтите ви за Лозница ще се сбъднат. С тези думи заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се обърна към жителите на гр. Лозница (област Разград) по време на предизборно събрание.

На него Цветанов подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Лозница Ниязи Ниязиев за частичните местни избори, насрочени за 20 май 2018 г. На събитието присъстваха още кметът на Разград и областен координатор на ГЕРБ д-р Валентин Василев, областният управител на Разград Гюнай Хюсмен и заместник-областният управител Нурие Црънгалова, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

По думите на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа общинският кмет е важен, защото от него зависи не само развитието на общинския център, но и на селата.

„В неделя елате и гласувайте с високо вдигнати глави и изберете най-достойния кандидат“, призова жителите на Лозница Цветанов. Той коментира, че кандидатът на ГЕРБ е добре образован и е максимално подготвен за това да бъде един успешен кмет. „Всички предпоставки за успешен мандат са налице. Остава единствено на 20 май да гласувате с номер 1 в бюлетината за Ниязи Ниязиев“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Лозница Ниязи Ниязиев призова в неделя хората да изберат бъдещето. „Ще работя отговорно и прозрачно за нашия дом – гр. Лозница.“, ангажира се той.

„В неделя ще има избори, защото предишният кмет беше отстранен заради неправомерно изхарчени средства. Вината носи лично той и екипът му“, обясни на свой ред кметът на Разград и областен координатор на ГЕРБ д-р Валентин Василев. Той попита присъстващите искат ли да ги управляват отново същите хора или искат промяна. „Промяната е Ниязи Ниязиев“, категоричен бе той.

„С ГЕРБ съм заради единството на нацията. Ние трябва да работим заедно заради бъдещето на нашите деца“, бяха думите на областния управител на Разград Гюнай Хюсмен. Той подчерта, че ГЕРБ предлага най-добрата алтернатива за града в лицето на Ниязи Ниязиев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2873 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини