Цветанов: Хасан Хасанов е най-достойният кандидат за кмет на с. Миланово (снимки)

  • 14 май 2018 17:50

  • 4957
  • 4
Цветанов: Хасан Хасанов е най-достойният кандидат за кмет на с. Миланово (снимки)
© ГЕРБ

Убеден съм, че в неделя ще подкрепите Хасан. Хората вече не искат политиците да ги разделят. Те искат кампаниите да минават в духа на взаимното уважение и накрая да спечели най-достойният кандидат. За мен това е Хасан Хасанов.

Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов по време на предизборно събрание в село Миланово (община Велики Преслав, област Шумен). На него Цветанов подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на село Миланово Хасан Хасанов за частичните местни избори, насрочени за 20 май 2018 г. На събитието присъстваха още кметът на Шумен и областен координатор на ГЕРБ Любомир Христов, депутатът от ГЕРБ-Шумен Димитър Александров, както и кметът на община Никола Козлево Ешреф Реджеб.

Освен аз, днес тук при вас са дошли кметове, депутати и още редица представители на различни институции. Доказателство за това, че искаме да решим проблемите ви“, обясни председателят на ПГ на ГЕРБ. По думите му той е бил информиран, че в селото в момента има проблем с бездомните кучета. „Кметът на община Велики Преслав обаче не прави нищо по този наболял проблем“, отчете Цветан Цветанов. Той съобщи още, че има нужда и от изграждане на канализацията в селото, като за това ще се търси съдействието на държавата, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Ние сме особено трогнати от вниманието, с което г-н Цветанов днес ни удостои. Кметът на Велики Преслав от години не е стъпвал тук, за да чуе проблемите и исканията ни. За щастие сега при нас е един от най-отговорните политици в страната, който не дели населените места на наши и ваши или на големи и малки“, каза на свой ред кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Миланово Хасан Хасанов. Той благодари на Цветан Цветанов от името на жителите на селото и подчерта, че такива визити вдъхват надежда на хората, че не са забравени.

„Да си кмет не е лесно. Много хора си мислят, че станеш ли кмет всичко ти тръгва по вода. Не е така“, посочи кметът на Шумен и областен координатор на ГЕРБ Любомир Христов. „Вие познавате Хасан. Знаете на какво е способен и че ще се бори да направи с. Миланово едно по-добро място за живеене“, увери той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4957 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини