Каракачанов: Не са нормални спекулациите на БСП: "Ние сме за бедните, а не за силовите структур

  • 04 май 2018 08:10

  • 4569
  • 1
Каракачанов: Не са нормални спекулациите на БСП: "Ние сме за бедните, а не за силовите структур
© Кадър БНТ

„Да имаш тези от сорта, че не ни трябва армия на фона на тези кризи, които ги има е несериозно. Армията ни трябва, за да защитаваме държавата си“, коментира в сутрешния блок на БНТ министърът на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

„Винаги интересите над България са стояли и стоят над всичко“, поясни той. Според него е напълно нормално, както се увеличават пенсиите, доходите на учителите, да има и повече средства за отбрана. Той напомни една поговорка: „Който не храни своята армия, храни чужда“.
„Подобни спекулации, като тази на БСП – ние сме за бедните, а не за силовите структури, не е нормално. Толкова вредно е да се делят пенсионери от полицаи“, обясни министърът.

Относно големият парад на 6 май, който радва наистина много българи, министър Каракачанов припомни, че в неделя ще се честват и 140 години от създаването на армията ни. „Има доста мърморковци – колко ще струва, как ще струва, но трябва да се сближава обществото и армията“, смята той.
„Не мисля, че нещо извънредно ще се случи на 6 май с това, че ще има повече техника на парада тази година“, каза още Каракачанов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4569 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.05.05 | 12:53

1
ПАТРИОТ Е !!!!!! ХА ХА ХА ХА !!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини