Атанас Шопов бе преизбран за председател на общинската организация на АБВ в Пазарджик

  • 21 април 2018 16:46

  • 1208
  • 1
Атанас Шопов бе преизбран за председател на общинската организация на АБВ в Пазарджик
© АБВ

Атанас Шопов бе преизбран за председател на общинската организация на АБВ в Пазарджик. Той получи пълно мнозинство от гласовете на 45–те делегата на отчетно-изборната конференция на партията в областния град, съобщиха от партията.

На нея присъства членът на Изпълнително бюро на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и още над 20 гости и симпатизанти, сред които представители на местния бизнес и чуждестранни инвеститори.

Като свой основен приоритет Шопов посочи реализирането на политиките на АБВ на местно ниво и подготовката на структурите на партията в региона за предстоящите евро и местни избори през следващата година. Една от многото му цели е постигането на по-голяма представителност на политическата сила в местните органи на самоуправление в Община Пазарджик, в която има над 30 населени места.

По време на форума бе избрано ново ръководство на регионалната структура на Алтернатива за българско възраждане, в което фигурират 9 представителя на партията. Излъчени бяха и 10 делегата за предстоящия на 19 май III-ти Конгрес на АБВ.

Броени часове след отчетно-изборната конференция областният председател Атанас Шопов съвместно с членове и симпатизанти на АБВ организираха поредната си акция по почистване и възстановяване на детските площадки в град Пазарджик.

 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1208 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.04.21 | 19:57

1
АБвгъза ! Румен Пикнята и Първан оглу помака са предатели !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини