Румен Петков: Заседанието на парламента е връх на популизма

  • 21 август 2018 14:46

  • 2016
  • 1
Румен Петков: Заседанието на парламента е връх на популизма
© Булфото (Архив)

Заседанието на парламента по казуса за срива на Търговския регистър е връх на популизма и еманация на неподготвеността.

Това заяви председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в по време на пресконференция.

„Това е ярко доказателство за безотговорността на народното представителство и неспособността му да формира политики и да контролира процеси“, обясни още той.

Петков припомни, че ПП АБВ призова за оставката на изпълнителния директор на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова.

„Това не е успех на АБВ, това е успех на институционалното носене на отговорност и принос на АБВ по този случай“, посочи още Петков.

Той припомни също, че партията още преди месеци ясно заяви, че има проблеми със законовите промени, които карат неправителствените организации да се вписват в Агенцията.

„Новоназначеният директор на Агенцията е със зашеметяваща няколкомесечна биография на ръководител в Министерството на спорта, в Агенцията за насърчаване на малките и средни предприятия и сега оглавява такъв ключов сектор. Изводът на АБВ е, че назначението на Габриела Козарева не вещае нищо добро за Агенцията от гледна точка на нейната неподготвеност за такова изключително тежко звено“, допълни още политикът.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
2016 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2018.08.21 | 15:03

1
Не може България да дава пари за комунистическа пирамида, която е регистрирана в Юдейска Гърция. Който си иска откраднатите пари, да ходи и да съди масоните-юдеи в Гърция... както и техните първи приятели от БКП/БСП. Фак офф.

Добави коментар

Водещи новини