Камен Пенков: Първанов не беше с охрана от Алексей Петров

  • 06 февруари 2012 08:15

  • 2801
  • 0
Камен Пенков: Първанов не беше с охрана от Алексей Петров
©

Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в не се е ползвал с охрана от фирми на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Подобно твърдение изказа свидетелят по делото „Октопод“ Пламен Устинов. Това заяви в предаването Бодилник по ТВ7 бившият зам.-министър на МВР Камен Пенков, собственик на охранителната фирма Скорпио.

Пламен Устинов, който се включи по телефона отново каза, че гардове на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна ръководени лично от шефа на охраната му Красимир Христосков е организирал защитата на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. Той обаче призна, че не става въпрос за договор между фирма „Атлас“ и БСП. Охраната на Бузлуджа са протичали по един и същ начин – охраната е поета от „Скорпио“, категоричен е Пенков.

Деловите отношения на Скорпио с „Позитано“ 20 датират от 20 март 1992г. Тогава по идея на Красимир Премянов и Клара Маринова сключихме договор със „Скорпио“ за охрана на сградата. В предмета на договора подписан от ИБ на БСП се съдържаха три точки – охрана и опазване на имуществото на сградата на „Позитано“ 20, охрана на различни мероприятия на партията и персонална охрана на лидера на партията и съпровождащите го лица. Жан Виденов имаше два екипа за охрана, той дори бягаше от гардовете.

Последвайте канала на

Novini.bg
2801 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини