Охраната на Георги Първанов била подчинена на Алексей Петров

  • 01 февруари 2012 08:04

  • 9767
  • 6
Охраната на Георги Първанов била подчинена на Алексей Петров
©

Установих че две от служителките на „Утре за всеки“ са свързани със застрахователно дружество Лев инс. Това ме навява на мисълта че Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна има общо с нашия случай.

Това заяви Ангел Бончев в предаването Бодилник по ТВ7. Шефката на фондацията „Утре за всеки“ излезе на следващия ден каза, че няма сила, която да я накара да върне тези пари. Тези пари, които бях принуден да ги даря, държавата не се намеси както трябва.

Охраната на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в е била под пряко подчинение на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Сега част от охраната на Гриша Ганчев е от бивши гардове на президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, разкри Бончев. Това доказва че Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в е бил зависим от Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в предполагам, че се опитва да сдобри двете страни при конфликта – Гриша Ганчев и Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Три месеца по-късно мен ме отвличат, разказва Бончев. Аз бях най-близкия човек на Гриша Ганчев, бяхме от едно село. Атакувайки мен, той разбива и бизнесвръзката ми с Гриша Ганчев. Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна имаше апетити да вземе ловно стопанство Белка.

Тогава Литекс спечели търга, а Петров трудно понася загубите, посочи Бончев. Първанов обаче ги събира двамата и ги сдобрява, това го научих от свидетеля Пламен Устинов. Нямам обяснения за постъпките на моя съдружник. В момента не му е лесно, но никой не знае какво го е накарало да се отнесе към мен по този начин, каза Бончев.

В действията на Наглите има известна градация при избирането на жертвите. Човекът, който е организирал тези покушения е обучаван – това е вид тероризъм. Така се наслагва страх сред бизнесмени, полицаи. На всички е ясно, че хората, които са в ареста не са мозъка на операцията.

Общо от откупи бяха събрани 3 млн. евро. Колко пари са необходими, за да се кандидатира един човек на изборите, попита бившият бос на Литекс. Хората, които участваха в отвличанията не са в цветущо финансово състояние. Все някъде тези пари са отишли, предположи Бончев, като по този начин намекна, че средствата са отишли да финансира кампанията на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна за кандидат-президент

Последвайте канала на

Novini.bg
9767 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Fen

2012.02.05 | 19:20

6
Стига сте призовавали към глупости !!!!!!! Неразбрахте ли, че който и да дойде това ще ние полужението. Това сме БЪЛГАРИТЕ крадливи, зависливи, предатели и прочие погледнете историята ни и ще се убедите, че съм прав. Който и да дойде винаги ще сме в това полужение "нисък партер". Това народо психологията ни и колкото по бързо го приемем толкова по - добре за нас. Знам, че звучи гадно, но това е самата истина.
Някой

2012.02.04 | 08:36

5
Хайде започна се с глупостите - отново се насъсква народа срещу някой за да не се гледа какви ла...на сере Цвъчко! Хора осъзнайте се, отърсете се от българския си манталитет - я не сакам аз да съм добре, скам Вуте да му е зле! Да се организираме и да изметем тази пасмина от некадърни полицаи и подлоги на МВФ! ТЕ УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИЯ!!!

2012.02.04 | 08:36

4
Коментара ти е глас в пустиня. Преди 20-тина години можеше и да привлечеш внимание, но днес народа е толкова затъпял, че просто няма накъде.
Ха ха ха

2012.02.04 | 08:35

3
Да ви кажа и аз какво зная... Прокопи културиста от групата на "Наглите" е един от най-приближените на Алексей Петров. Същият този Прокопи работи за Алексейчо още от времето, когато той основа застрахователна компания "Аполо & Болкан" чрез която рекетираха хората. През 96-97 крадяха коли и отвличаха хора. После бяха тикнати в затвора и след тяхното излизане отново си работят за Тарторчето Петров... Ще питате от къде зная ли? Ами бях задържан в ареста с Коцето, Васко полицая и Тодор през 97г Ето ви и една статия в която всичко е вярно. http://www.eurochicago.com/2010/01/naglite-poreditsata-na-24-tchasa-naglite-bez-maski/

2012.02.04 | 08:34

2
Ами какъв си ти бе, господине Бончев? Какво си работил, какви доходи си имал, какви данъци си плащал? Хайде стига с недомислици и манипулацийки тип Боце и Цеце!
tihomir

2012.02.03 | 17:45

1
Ох какви сте ми умници и двамата,велики мислители сте.Пак някаква световна конспирация съзирате.Какво пак не сте доволни от МВР.Ама явно на вас си ви е такова мисленето.Все нещо не ви харесва и все ви скъпо.ТЦТЦТЦ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини