Караянчева участва в празника на бригада Специални сили

  • 19 март 2018 16:30

  • 3885
  • 2
Караянчева участва в празника на бригада Специални сили
© Народно събрание

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на присъства в Пловдив на тържественото честване на 75-ата годишнина от сформирането на Парашутната дружина и създаването на българските Сили за специални операции, съобщиха от пресцентъра на парламента.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на приветства българските бойци за доблестта и куража, за храбростта и достойнството, с които отстояват честта на пагона и цветовете на трибагреника. Сформирана преди 75 години в състава на въздушните войски, дружината получава своето бойно кръщение по фронтовете на Втората световна война, давайки десетки свидни жертви, отбеляза председателят на парламента.Това обаче не пречупва нейния висок боен дух и жертвоготовност в името на народ и отечество, допълни Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя посочи още, че и днес, когато светът говори за хибридни войни и нови доктрини за сигурност, българските Специални сили изпълняват с безукорен професионализъм ангажиментите си в контингентите за следвоенно възстановяване и поддържане на мира в различни точки на света, противодействат на тероризма и нелегалната миграция, партнират равностойно със структурите на НАТО и бранят авторитета на въоръжените ни сили.

Председателят на парламента прие почетния строй и приветства личния състав на бригадата, поднесе цветя пред паметника на загиналите парашутисти и присъства на заупокойната молитва.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на участва в официалното откриване на Тактически оперативен център и крило за настаняване на военното формирование. По повод годишнината, тя връчи на командира на бригадата бр.ген. Явор Матеев почетен знак на Народното събрание.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3885 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
пекинската патица

2018.04.03 | 11:11

2
от Виетнам.

2018.03.20 | 08:12

1
Като я знаем колко е умна горката какво ли е казала ????????

Добави коментар

Водещи новини