Марешки иска да се забрани със закон коалиции да участват в избори (видео)

  • 08 март 2018 11:50

  • 2670
  • 4
Марешки иска да се забрани със закон коалиции да участват в избори (видео)
© Novini.bg

Ще направим предложение за законопроект за забрана коалиции да участват в избори. Това каза на брифинг в парламента лидерът на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Видя се, че самостоятелно партиите от Обединените патриоти нямат място в парламента. Ако нямат място в парламента, как така имат място в управлението на държавата? Вчера отново ни разиграват циркове - единият казва, че ще воюваме с Русия, другият му казва да се извини, заяви Марешки.

Като има такива непримирими противоречия, кое ги свързва в коалиция. Това не е ли доказателство за думите ми, които ги повтарям от една година - за коалиция "Далавера" – свързва ги само интересът за още и още сделки. 80 млн. лв. за областния управител на София, другият имал интереси в оградата, третият искал да купува самолети - това ли са интересите на българския народ, това ли е патриотизмът в действие? Тези безсмислени тюрлюгювечи, на които не е ясно кой бабува, нямат място в парламента, подчерта лидерът на "Воля".

Може ли да ми кажете едно единствено нещо, с което в този парламент сте запомнили Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Аз съм запомнил борбата на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 за българския туризъм. Ако трябва да ги избираме по делата, на първо място бих сложил Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, ако трябва да избирате по думите им, на първо място е Каракачанов, каза Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Вижда се, че няма какво да свързва Обединените патриоти – те не си говорят, вчера чухме, че тръгнали да се бият. Днес ни разиграха поредния цирк в парламента. Когато всеки сам цапа в дома си, няма как да излезе чист от него, заяви още лидерът на "Воля"

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2670 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.03.08 | 21:26

4
Браво Марешки, само така!
Кик

2018.03.08 | 19:10

2
Тоз пък и той " ТАЗИ ДНИ".???? Срича, прави грешки, използва много турцизми... Майко мила!!! Дар слово - дал БОГ

2018.03.08 | 21:26

3
Ти дар словото ли цениш или е важна мисълта?

2018.03.08 | 17:26

1
Напълно е прав Марешки !! ОП се набутаха във властта като излъгаха хилядите си избиратели само и единствено за лична изгода .

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини