Теменужка Петкова е прекъснала отпуската си и е готова да се яви в парламента (видео)

  • 02 март 2018 12:01

  • 2216
  • 3
Теменужка Петкова е прекъснала отпуската си и е готова да се яви в парламента (видео)
© Булфото (архив)

Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по е прекъснала отпуската си и има готовност да участва в разискванията за политиката по ядрената енергетиката.

Това обяви зам.-председателят на парламента Нигяр Джафер. Това изненада наличните депутати в залата и инициаторите от БСП, които сутринта бяха убеждавани от председателя на НС Цвета Караянчева, че министъркат е подала заявление за отпуска и то ще бъде уважено, а разискванията за ядрената енергетика ще се проведат другия петък.

"Не може една толкова важна тема да се превръща в игра на тенис на маса", заяви Таско Ерменков от БСП, като протестира, че това уронва престижа на парламента. Ерменков поиска дебатите да се състоят, както последно бяха пренасрочени сутринта - за идния петък. "Да разбирам, че вие нямате готовност да проведете този дебат", попита Цвета Караянчева, която междувременно се завърна на председателското си място. Тя успокои пленарната зала и депутатите от опозицията, че гласуването може да се състои и в друг ден.

"В програмата на НС фигурираше изслушване, сутринта научихме, че сте я пуснали в отпуска и сега в 12 часа е решила да се разходи до парламента и ние всички трябва да застанем мирно, това е недопустимо", протестира и Георги Свиленски. "Същото можеше да го направи в 14 без пет", намекна той за финала на работното време на депутатите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2216 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гост

2018.03.04 | 16:39

3
Ааааа Гинкината Кака ...
Гадове!

2018.03.02 | 13:45

2
Окопитиха се мошениците и крадците!
КРАЯТ НА КРАДЛИВАТА ШАЙКА

2018.03.02 | 13:45

1
НАБЛИЖАВА.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини