Антон Кутев: Сменете Цветанов в името на всички ненабити, които ще бъдат набити

  • 04 юни 2011 15:54

  • 1260
  • 4
Антон Кутев: Сменете Цветанов в името на всички ненабити, които ще бъдат набити
© Булфото

Това обяви в Разград депутатът и член на Изпълнителното бюро на БСП Антон Кутев, предаде Дарик. Политическото тяло поощрява средните нива в МВР към насилие - обоснова се Кутев.

Още ремонти в кабинета Борисов ще има - категоричен бе Антон Кутев.

Бих призовал министър пред да го семни в еимто на всики ненабиит, които ще бъдат набити през следващата година

Според депутата и член на Изпълнителното бюро на БСП ръководството на МВР поощрява средните нива към насилие срещу гражданите. Кутев каза, че прогнозирал подобни инциденти още преди случая, когато въоръжени служители на реда погрешно нахлуха в дома на варненско семейство.

... по начина, по който действате, в най-скоро време нови случаи на полицейско насилие ще имате, защото сте политическото тяло, което не си контролира средните нива, напротив поощрявате ги да произвеждат насилие, той вика: ние си знаем

Кутев коментира още, че Борисов двете обсъждани тези за искан вот на недоверие сигурността и несправянето с икономическата криза са свързани. Според него националната сигурност е застрашена от бедността.

Не си пият лекарствата, защото не из стигат парите, умират преждевременно, повече са тези хора, отколкото загиналите по фронтовете в Афганистан.

Кутев смята още, че в правителството показността предхожда действията и дължината на лентите, които премиерът реже, надвишава километража на изградените магистрали.

При социализма имаше въпрос Бай Ганьо социален или национален герой е, тогава беше социален, а сега е национален и работи в Министерски съвет,, просто дебелоочието, наглостта, простащината са в нашето ежедневие и вече за нормално ги приемаме.

Последвайте канала на

1260 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ССС

2013.02.18 | 17:57

4
Егати и полицейската държава, не е истина
съвест

2013.02.18 | 17:57

3
Антон, идете си от където сте дошли! Вие не представлявате волята на народа, а отправяте безсилен стон към собственото си партийно бездарие и помия.
Аз

2013.02.18 | 17:57

2
Моля използвайте програма за проверка на правописа. Вижда се, че сте писала много на бързо.

2013.02.18 | 15:03

1
Бих призовал министър пред да го семни в еимто на всики ненабиит-------------Автор: Видка Атанасова

Добави коментар

Водещи новини