Красимир Каракачанов: Корупция има, но от подобни дебати файда - йок

  • 23 януари 2018 15:56

  • 1876
  • 8
Красимир Каракачанов: Корупция има, но от подобни дебати файда - йок
© Булфото (архив)

Корупция има, но от подобни дебати, от които някой може да си вдигне рейтинга или поне така си мисли, файда няма да има, файда - йок. Това коментира вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността при дебатите по вота на недоверие към правителството за провал в политиката за борба с корупцията.

Много добре знаете, че този вот няма да мине, коментира той. Би имало ефект, ако се говори конкретно какво трябва и как да се направи, посочи Каракачанов. Той предложи да има конструктивен диалог, а не патетични речи или неверни информации с кухи обвинения.

Вицепремиерът отбеляза, че са предприети не малко мерки. Той посочи, че корупцията не е само по висшите етажи на властта, а тя започва от най-обикновения чиновник, който, по думите му, мачка българския гражданин. Каракачанов отбеляза, че през есента вицепрепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник е предложил цяла програма от мерки по всички министерства за облекчаване на всички режими, при които хората чакат за получаване на един, друг или трети документ. Мерки се взимат и по по-горните етажи на властта, добави той.

По повод изказване на депутата от ДПС Джейхан Ибриямов Каракачанов призова от Движението да не забравят какво са правили в управлението. Опитахте се тънко да вкарате армията и моята скромна личност в тази тема, ще ви попитам - защо не си направите аритметика в правителствата, в които участвахте, колко пари бяха похарчени за тази техника, за която сега говорите, че не може да лети, посочи той. За тези осем години колко пари бяха похарчени за отбрана, кой прибра комисионните, кой получи политически награди и какво се случи с тази техника, попита военният министър. Аз си мислех, че ще си говорим за корупцията, а ние си говорим за приказки от 1001 нощ, коментира Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Джейхан Ибриямов го репликира, че българската авиация сега е приземена.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1876 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2018.01.24 | 21:11

8
Докога ще показвате този охранен бивол без един ден трудов стаж.Корупция има но вотът няма да успее защото от Воля и Псевдопатриотите ще гласуват против защото знаят че това им е последния парламент.Повече никой няма да гласува за тях.
Ибрахим Караманаф

2018.01.24 | 21:11

7
Лиляна - кьорфишек Каракачанов - йок Машшаллах, аферим, ашколсун, евалла аркадашлар
до Каракачанов

2018.01.24 | 21:11

6
Каракачанов и от теб файда ЙОК

2018.01.24 | 21:11

5
Този е много,ама много глупав!

2018.01.24 | 21:11

4
ОТ ОПИТОМЕНИТЕ ПАТРИОТИ ФАЙДА ЙОК ! Добре че го разбра Каракачанов .

2018.01.24 | 21:10

3
Пача доносник
todorov

2018.01.24 | 08:00

2
tip PINGVIN
jy8

2018.01.23 | 19:31

1
бла бла,частни медии за губене на време,насочване на вниманието или проучване на обществената среда...печелят само време и пари,каква корупция какво 5 лева,в строй и общество като това на което парите са над всичко,беден народ,евро фондове ,фирми с неясно участие,корупцията

Добави коментар

Водещи новини