Лъчезар Иванов: Бойко Борисов разкрива всички схеми на корупция, независимо откъде произлизат (видео

  • 23 януари 2018 14:34

  • 4618
  • 0
Лъчезар Иванов: Бойко Борисов разкрива всички схеми на корупция, независимо откъде произлизат (видео
©

Изказване на депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов, по време на дебатите за вота на недоверие на темата "Корупция", предизвика бурни реакции в пленарната зала.  Той припомни, че съществуват много дефиниции за корупция, но тя е била най-голяма по времето на БСП.

"Корпцията няма политически цвят и правителство. Тя изисква много години за своето развитие. ГЕРБ е на власт от 2009 година, а корупцията не е от последните години. Три нормативни акта стоят в основата на корупцията", посочи Иванов. "След това започва формирането на паралелната държава, дефинирано от Корнелия Нинова". Той даде пример с масовата приваизация, ограбването на банковия сектор и т.н.

"Във вашите мотиви сте се плъзгали около разичните проблеми като един умел скиор. Всичко това, обаче показва вашата политическа немощ и опит да дискрдитирате страната", категоричен бе Иванов.

"Сред вас има и хора с достойнство, които бяха натирени от г-жа Нинова. Сега гледате гладно пълнаа ни витрина и завиждате. Гледате със завист външнополитическите успехи на ГЕРБ, 10 пъти губите избори от ГЕРБ. Но всичко остава един мираж за вас. Много ви боли. Пътят, по който ви води Нинова няма да ви доведе до никъде. Не като г-н Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който от политик се издигна до лидер и международевн фактор. Той разкрива всички схеми на корупция, независимо откъде произлизат. Това ни прави силни и ни помага да печелим доверието на хората" припомни депутатът от ГЕРБ.

Той се обърна към БСП и попита: "Как вие се борите с корупцията?" “Г-жо Нинова вие се опитвате да спасите партията си и да се спасите от Техноимпекс. Опитвате се да изместите фокуса от вас. Вие сте пример как от Прехода се забогатява на гърба на бедните работници. В коалицията са се хванали за вашия шлифер, като бедни деца и гледат към вас с надежда, и се надяват да спасите тяхното политическо бъдеще”, каза още Иванов. Той даде примери за това как корупцията започва след 89 и припомни контрабандите с горива и цигари, както и укриването на данъци “позволило на някой хора да ги трупат в частни фирми и да забогатяват от тях”.

"Този вот на недоверие освен, че беше отразен от всики медии с нищо не може да допренесе за страната ни. Смирение, разум, анализ и диалог - това е пътят за просперитет", подчерта Лъчезар Иванов.

Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на отговори: "Като една дясна партия е малко странно да плюете една партия, която ви е хранила". Последва изброяване на имена на депутати от ГЕРБ, които са били свързани с БКП.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4618 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини