Председателят на НС Цвета Караянчева за решението на парламента в Скопие: Исторически момент

  • 15 януари 2018 16:26

  • 1498
  • 4
Председателят на НС Цвета Караянчева за решението на парламента в Скопие: Исторически момент
© Novini.bg

Председателят на Народното събрание (НС) Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на поздрави своя македонски колега Талат Джафери по повод ратифицирането на Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество между двете страни от парламента на Македония, съобщиха от пресцентъра на НС.

Ратифицирането на документа е историческа стъпка, с която се потвърждава волята на нашите две страни да продължат усилията си за изграждане на модерни, добросъседски отношения, основани на европейските ценности, отбелязва в писмото си Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя изразява своята увереност, че договорът ще даде импулс за развитие на сътрудничеството и приятелството между България и Македония във всички области.

В писмото до своя македонски колега Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на припомня, че на 27 юли 2017 г. Народното събрание прие единодушно декларация в подкрепа на подписването на договора и по този начин потвърди широкия политически консенсус и категоричното желание за отваряне на нова страница в отношенията между двете страни. България ще продължи да подкрепя усилията на Македония за интеграция в Европейския съюз и НАТО, отбелязва тя и посочва, че основен приоритет на Българското председателство на Съвета на ЕС, което страната ни пое преди дни, е интеграцията на страните от Западните Балкани.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1498 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.01.16 | 11:49

4
Дрън , дрън !!!!!!!

2018.01.16 | 11:48

3
Голям исторически момент !!!
бай уй,мийте на Деса дуловска сливата

2018.01.16 | 11:48

2
кърджалийския квазимодо в акция
БЪЛГАРИТЕ КАРАТ ЗАПАДНИ МАШИНИ НЕ руски БРАКМИ

2018.01.16 | 11:34

1
ЦЕЛИТЕ БАЛКАНИ ВЪВ НАТО И ЕС защо никой не ще руска миризлива кочина хохохохохохохохохохохох

Добави коментар

Водещи новини